Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΤΡΑ: Πολλαπλασιάζονται καθημερινά τα κρούσματα των διακοπών στις παροχές της ΔΕΗ

Πάτρα 21 Νοέμβρη 2015
Πολλαπλασιάζονται καθημερινά τα κρούσματα των διακοπών στις παροχές της ΔΕΗ, μάλιστα ανεξαρτήτως του ύψους της οφειλής. Είναι αρκετό κάποιος να οφείλει δύο λογαριασμούς για να μπει στα κατάστιχα της ΔΕΔΔΗΕ. Οι μόνοι που μέχρι στιγμής εξαιρούνται, είναι όσοι είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, και για αυτούς δεν γνωρίζουμε για...
πόσο ακόμα θα ισχύει το μέτρο.
Είναι προφανές, ότι αυτός ο μαζικός διωγμός, θα ενταθεί μπαίνοντας στην εφαρμογή των προαπαιτούμενων μέτρων, που η Κυβερνητική πλειοψηφία ολοκλήρωσε και φυσικά δεν θα είναι τα τελευταία.
Είναι επίσης προφανές, ότι η προστασία των αδυνάτων, πρέπει να γίνει υπόθεση του λαϊκού κινήματος, των εργατικών συνδικάτων, των οργανώσεων αλληλεγγύης.
Τα δύο ζητήματα που πρέπει να κυριαρχήσουν στο πρόγραμμα δράσης του άμεσου προσεχούς διαστήματος, των κοινωνικών πρωτοβουλιών και των λαϊκών οργανώσεων, είναι η απόκρουση των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας και το ελάχιστο δικαίωμα να μην μείνει κανένα σπίτι στο σκοτάδι.
Καλούμε στην προσπάθεια αυτή να πρωτοστατήσουν τα σωματεία, οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι των συνοικιών, οι λαϊκές συνελεύσεις. Όλοι αυτοί γνωρίζουν τις οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη και πραγματική οικονομική αδυναμία.
Καλούμε κάθε συνδημότη μας, να μοιραστεί με τον διπλανό του τις αγωνίες του, να πουν φωναχτά το πρόβλημα τους, να οργανώσουν την συλλογική αντίσταση τους.
Η Ανυπότακτη Πολιτεία, θα στηρίξει και πολιτικά και έμπρακτα, θα πρωτοστατήσει σε τέτοιες προσπάθειες.

Το Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ