Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Απ. Τζιτζικώστας στο Αγρίνιο: «Θα σας κάνω υπερήφανους αν με εμπιστευτείτε» (φωτο)

Στη Δυτική Ελλάδα περιοδεύει σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την Κυπαρισσία, τον Πύργο, τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο και συναντήθηκε με πολίτες, συζητώντας μαζί... τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για την ανείπωτη τραγωδία στο Παρίσι.
Ο κ. Τζιτζικώστας πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του στο Αγρίνιο, στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώνοντας ότι αύριο το πρωί θα επισκεφτεί τον Γάλλο πρέσβη, προκειμένου να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.
Πριν την ομιλία του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου ο κ. Τζιτζικώστας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή, καθώς και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του θεσμού. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης και Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, όπως και πολιτευτές, αντιδήμαρχοι, στελέχη και μέλη της ΝΔ.
Συνεχίζεται εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ