Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Παρακμή..ντρόπιασαν ακόμη μια φορά τον Τίτορμο…Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Τεράστιο πλήγμα για τον σύλλογο αποτελεί το ντροπιαστικό 1-0 από την Ζάκυνθο (προτελευταία στην βαθμολογία της Β Εθνικής) για τον θεσμό του κυπέλλου!!!!!!!!
Από την στιγμή που δεν βγήκαν οι ποδοσφαιριστές να ζητήσουν ένα συγνώμη για την ντροπιαστική ήττα από τον Εργοτέλη (12ος) δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό για τον σημερινό αγώνα. Ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη σε ποια ομάδα αγωνίζονται.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ…
Κάπως έτσι με κατεβασμένα χέρια ήρθε και σήμερα η ήττα με 1-0 από την Ζάκυνθο.Ανυπαρξία σε όλες τις γραμμές !!!! Κανένας δεν άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά να διεκδικήσει θέση βασικού στα επόμενα παιχνίδια.
Ο Παναιτωλικός είναι άρρωστος καθώς κουβαλάει μαζί του παίκτες με λάθος νοοτροπία,χωρίς επαγγελματισμό και ποιότητα.
Άφαντη η διοίκηση να τραβήξει το αυτί στους παίκτες μετά την ήττα στο Παγκρήτιο,απούσα να φωνάξει και για την σφαγή στο Καραΐσκάκη, ο Γιάννης Ματζουράκης γαργάρα τα περί διαιτησίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έγινε σφαγή. 
Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ποδοσφαιριστές επιλέγουν σε ποια παιχνίδια θα παίξουν.
Μια απορία… έχω τον Ντάνι Μπεχαράνο και κάτι άλλους ξένους ποιοι τους επέλεξαν? 
Αν στο ποδοσφαιρικό έχουν διάθεση να αλλάξουν το αγωνιστικό πρόσωπο και την φιλοσοφία της ομάδας ο Γενάρης έφτασε.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Κωνσταντινόπουλος, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου, Ντάνι Μπεχαράνο, Μήλιος, Ρομέρο, Καμαρά (80’ Ζαρκάδας), Ουάρντα (64’ Ντιέγκο Μπεχαράνο), Βασιλείου (46’ Κάπελ). 
Τα κεφάλια μέσα και δουλειά για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.
Φέτος μόνο στεναχώρια…Χωρίς θύρα 6 Εκκλησία το γήπεδο.Χωρίς κίνητρο οι παίκτες! Διαλύθηκε η ομάδα το καλοκαίρι..απομακρύνθηκε και ο καλύτερος προπονητής που είχαμε ποτέ Μάκης Χάβος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ