Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Αρχίζουν οι κατασχέσεις καταθέσεων οφειλετών για χρέη άνω των 70.000 ευρώ (vid)

Ξεκινά η διαδικασία κατασχέσεων από καταθετικούς λογαριασμούς για όσους χρωστούν φόρους άνω των 70.000 ευρώ. Η απόφαση-που.... δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης- ορίζει περιθώριο πέντε ημερών για να ολοκληρωθεί –με ηλεκτρονικό κατασχετήριο- η διαδικασία.
Στις κατασχέσεις δεν θα περιλαμβάνονται οφειλές που έχουν ρυθμιστεί κατά τον οποιονδήποτε τρόπο, ούτε για κάτω από τα 1.000 ευρώ που αποτελεί το ακατάσχετο υπόλοιπο δηλωθέντος λογαριασμού. Επίσης κατασχέσεις δεν θα γίνονται για ποσά που προορίζονται για την έκδοση τραπεζικών επιταγών σε διαταγή ελληνικού Δημοσίου, αλλά και για ποσά που καταβάλλονται από οφειλέτες σε πίστωση λογαριασμών του Δημοσίου για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους προς αυτό.
Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Νίκος Γρυλλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ