Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Φιντέλ: Ρωσία και Κίνα μπορούν να αποτρέψουν τον παγκόσμιο πόλεμο. Όχι οι ΗΠΑ

O ιστορικός ηγέτης της Κούβας Φιντέλ Κάστρο εξέφρασε με άρθρο του στην εφημερίδα της Κούβας “Granma” δεν έκρυψε την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στον παγκόσμιο χάρτη και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ξεσπάσει...ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο Φιντέλ εκτιμά ότι η Κίνα και η Ρωσία “γνωρίζουν πολύ καλύτερα τα προβλήματα του κόσμου» σε σύγκριση με τις ΗΠΑ και θα μπορούσαν να αποφύγουν το ενδεχόμενο ενός παγκοσμίου πολέμου”.
«Η Κίνα και η Ρωσία γνωρίζουν πολύ καλύτερα τα προβλήματα της Υφηλίου σε σύγκριση με τις ΗΠΑ, καθώς αυτές (οι δύο χώρες) υπέστησαν τους τρομακτικούς πολέμους που επέβαλε με εγωιστικό κι αδιάκριτο τρόπο ο φασισμός. Είμαι πεπεισμένος ότι χάρη στην ιστορική τους παράδοση και την δική τους επαναστατική εμπειρία, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγουν έναν καταστροφικό πόλεμο» έγραψε αναλυτικότερα στην εφημερίδα  του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ