Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Συγκινητική η εκδήλωση τιμής για τον Αιτωλικιώτη ποιητή Τάκη Καρβέλη στην Αθήνα

Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά είχαν την δυνατότητα να ζήσουν όσοι παρευρέθησαν χθες το βράδυ της Τρίτης, 22 Δεκεμβρίου 2015, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Λόγου και Τέχνης στη Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα 
 Η εκδήλωση οργανώθηκε  από την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε.) για να....
τιμήσει τον Αιτωλικιώτη διακεκριμένο εκπαιδευτικό, ποιητή και κριτικό της λογοτεχνίας μας Τάκη Καρβέλη σε συνεργασία με τους συλλόγους: Αιτωλικιωτών Αττικής «ο Λιακατάς» και «Αιτωλικό εν Πολιτισμώ».
      Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο τιμώμενος ποιητής Τάκης Καρβέλης, πήρε το μικρόφωνο δακρυσμένος και αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, με βουρκωμένα μάτια....
διάβασε (4) τέσσερα ποιήματα του για τον Εμφύλιο, τον Πατέρα του, την μητέρα του και τον τόπο του.
Χαιρετισμούς απηύθυναν: ο Αιτωλικιώτης υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, εκ μέρους του Δημάρχου της  Ι.Π. Μεσολογγίου Νικόλαου Καραπάνου, η καθηγήτρια Αριστέα Πλακίδα,  η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλικιωτών Αττικής «ο Λιακατάς» Μάγδα Βελτσίστα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αιτωλικό εν Πολιτισμώ» Δημοσθένης Μπούρος.
     Οι εξαίρετοι ομιλητές: Νίκος Αντωνάτος - ποιητής, Αλέξης Ζήρας-κριτικός λογοτεχνίας, Πολυξένη Μπίστα– σχολική σύμβουλος φιλολόγων, δρ. λογοτεχνίας και η Χρυσούλα Σπυρέλη- σχολική σύμβουλος φιλολόγων, δρ. λογοτεχνίας, με τον  συντονισμό  του καθηγητή Πανεπιστημίου και προέδρου της Αιτωλικής πολιτιστικής Εταιρείας  Παναγιώτη Κοντούαναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στο έργο του διακεκριμένου εκπαιδευτικού, ποιητή και κριτικό της λογοτεχνίας μας Τάκη Καρβέλη.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ