Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Προκλητική η απόφαση να επιστραφούν αναδρομικά στους συνταξιούχους βουλευτές


Προκλητική, άδικη, μονομερής και χωρίς εμφανή λόγο που να προκύπτει από κοινωνική αδυναμία, φαίνεται η απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου να επιστρέψει αναδρομικές αυξήσεις ύψους χιλιάδων ευρώ σε συνταξιούχους βουλευτές. Την ίδια ώρα που ζητούνται θυσίες και στερήσεις από κοινωνικές τάξεις που ήδη δοκιμάζονται, το πολιτικό σύστημα αντί...
να προβεί σε άμβλυνση των ανισοτήτων, φαίνεται να ευνοεί τους ήδη ευνοημένους. Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα σε παρέμβασή του σε αρμόδια επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Οικολόγος βουλευτής, Γ. Δημαράς, ζήτησε τη μείωση των συντάξεων των βουλευτών κατά 50%.

Ο συν-εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Φίλιππος Γκανούλης, δήλωσε σχετικά: «Είναι απολύτως προκλητικό την ώρα που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται ανελέητα από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, να παρέχονται αναδρομικά χρήματα σε συνταξιούχους βουλευτές. Καλούμε την κυβέρνηση να εξετάσει κάθε νόμιμη εναλλακτική, ώστε να μην καταβληθούν οι εν λόγω αξιώσεις, αλλά οι πόροι αυτοί να αποδοθούν εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη». 

Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

Πληροφορίες: 6974459589

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ