Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΝΔ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - Η Vodafone θα διοργανώσει το συνέδριο

Βόμβα έριξε πριν από λίγο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA. «Κανένας δεν μπορούσε να εγγυηθεί μια τεχνική διαδικασία, είχα ζητήσει να υπάρξουν από πριν κατάλογοι και συγκεκριμένο εκλογικό σώμα, αλλά το αρνήθηκαν οι άλλοι συνυποψήφιοι», προσθέτοντας πως «πρόκειται για μια...

διαδικασία, που απευθύνεται σε Νεοδημοκράτες.

Με τις δηλώσεις του αυτές άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου ξανά για το ενδεχόμενο να μη γίνουν τελικά οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία ούτε την επόμενη Κυριακή.
Ήδη έχει κυκλοφορήσει το σενάριο πως τελικά κανένας στη Νέα Δημοκρατία δεν θέλει αυτές τις εκλογές και το συνέδριο είναι η μόνη λύση.
Το συνέδριο το θέλουν και αυτοί που φοβούνται τις εκλογές αλλά και αυτοί που ψάχνουν επίσημη αφορμή για να αποχωρίσουν από τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ