Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Κάλεσμα Γ. Παπαναστασίου για παλλαϊκό ξεσηκωμό για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αγρινίου και των δομών Υγείας

 Εμφάνιση DSC_0617.JPG«ΝΑΙ»  φορέων  για ένα δυναμικό συλλαλητήριο στις 27 Ιανουαρίου
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος) έλαβε χώρα η δεύτερη  συνάντηση  των φορέων της περιοχής...
προκειμένου να γίνει προετοιμασία και να συζητηθούν εκτενώς διαδικαστικά ζητήματα, ώστε να επιτευχθεί μαζική συμμετοχή  στο  συλλαλητήριο  το οποίο θα πραγματοποιηθεί  στις  27 Ιανουαρίου 2016, για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αγρινίου και των δομών Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου επανέλαβε πως θα πρέπει υπάρξει «παλλαϊκός» ξεσηκωμός  «Η κατάσταση πλέον δεν πάει άλλο στις δημόσιες δομές υγείας και θα πρέπει όλοι  μαζί, αυτοδιοίκηση, σύλλογοι, φορείς και ο λαός της περιοχής να συμμετάσχουν  στο συλλαλητήριο μαζικά » σημείωσε.

Επιπλέον, στη σύσκεψη αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά την ημέρα του συλλαλητηρίου τα εμπορικά καταστήματα και να μη λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου και της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενώ αποφασίστηκε να  κηρυχθεί  και στάση εργασίας  από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Η συντονιστική επιτροπή που  ορίστηκε θα προετοιμάσει το συλλαλητήριο και θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ