Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα 25/1/2016
Προς την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας,
            Η κλιμάκωση της επίθεσης, εκ μέρους της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων όλης της χώρας, αλλά και της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι σε εξέλιξη. Η ψήφιση και η εφαρμογή των μέτρων και του τρίτου μνημονίου, οδηγούν σε μεγαλύτερη επιδείνωση τη ζωή...
του λαού μας. Το νέο αντι-ασφαλιστικό έκτρωμα, που ετοιμάζεται να καταθέσει για συζήτηση στην βουλή η συγκυβέρνηση, υλοποιώντας τις διαχρονικές επιδιώξεις του μεγάλου κεφαλαίου, με την στήριξη της Ε.Ε., για μείωση του λεγόμενου μη μισθολογικού κόστους, συναντά ήδη μεγάλες αντιδράσεις.
            Πυρήνας του κυβερνητικού σχεδίου είναι η  διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης και η μετατροπή της σε ατομική υπόθεση. Το νέο ασφαλιστικό πλήττει τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επαγγελματίες και τους επιστήμονες, οδηγεί σε δραματική αύξηση των εισφορών τους, σε λεηλασία του εισοδήματός τους, καθώς και σε αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης. Ταυτόχρονα θα οδηγήσει σε συντριπτικές μειώσεις των συντάξεών, τόσο  των σημερινών όσο και των μελλοντικών συνταξιούχων. Το πλήγμα θα είναι ακόμα πιο βαρύ, αφού το ασφαλιστικό αφορά και στην υγεία, στην πρόνοια, είναι η  προστασία της μητρότητας, των αναπήρων, η προστασία από τον επαγγελματικό κίνδυνο, τα ατυχήματα, τις επαγγελματικές ασθένειες.
             Για όλους τους παραπάνω λόγους, ζητάμε την άμεση συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, για συζήτηση και καταδίκη της νέας αντιλαϊκής επίθεσης, καθώς και της έμπρακτης στήριξης του λαού που αγωνίζεται ενάντια στα σχέδια συγκυβέρνησης- Ε.Ε.- Κεφαλαίου.


            Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Κοτοπούλης Σπύρος 

Κοτσιλιάνος Κώστας 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ