Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Συγκέντρωση στα διόδια του Ακτίου θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 21/2 οι αγρότες από τα μπλόκα του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας και του Λούρου Πρέβεζας

Συλλαλητήριο και παράσταση διαμαρτυρίας στα διόδια του Ακτίου θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 21/2 από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 οι αγρότες από τα μπλόκα του... Αγίου Νικολάου Βόνιτσας και του Λούρου Πρέβεζας που συνεχίζουν τον αγώνα τους για την απόσυρση του νόμου - λαιμητόμου για το Ασφαλιστικό επί πέντε βδομάδες παρά την συκοφάντηση και την επιχειρούμενη καλλιέργεια του κοινωνικού αυτοματισμού από τη μεριά της κυβέρνησης. 
Επίσης αντιπροσωπεία των μπλόκων θα συμμετάσχει στη Πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων την Κυριακή στη Νίκαια.
Επιπλέον, στέλνουν το μήνυμα πως «δεν κάνουμε βήμα πίσω από τα αιτήματα επιβίωσής μας. Θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε το νόμο-λαιμητόμο. Τα μπλόκα των μικρομεσαίων αγροτών, του οργανωμένου αγροτικού κινήματος συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Θα νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ