Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΡΙΝΙΟ: Στον Εισαγγελέα ο 22χρονος-τι λέει η υπεράσπισή του (φωτο-video)

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο 22χρονος μητροκτόνος οδηγήθηκε πριν από λίγο στο Δικαστικό Μέγαρο του Αγρινίου, όπου και θα εμφανιστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες, μετά το...
χθεσινό έγκλημα που διέπραξε στην Παραβόλα του δήμου Αγρινίου.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο Παντελή Βαμβακά που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 22χρονου, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι για το οποίο πρόκειται να ζητηθεί να του αποδοθεί μειωμένος καταλογισμός. Όπως εξηγεί ο δικηγόρος, ο 22χρονος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ έχει και κενά μνήμης εξαιτίας του αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον κ. Βαμβακά ο νεαρός δεν ήταν χθες σε θέση να μιλήσει ενώ σήμερα με δυσκολία προσπαθεί να ανασύρει από τη μνήμη του τις δραματικές σκηνές που διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι. Η υπεράσπιση αναμένεται να θέσει θέμα μειωμένου καταλογισμού στον δράστη, εξαιτίας της κατάστασης του.
Πληροφορίες θέλουν την άτυχη μητέρα να μαχαιρώθηκε από τον 22χρονο γιο της, τη στιγμή που προσπαθούσε να τον απομακρύνει από τον μικρότερο γιό της, αδερφό του δράστη, στον οποίο είχε επιτεθεί.
Πιο συγκεκριμένα, ο 22χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που υπάρχουν από την πλευρά του, μπήκε στο σπίτι του σε κατάσταση μέθης και μετά από καυγά, η μητέρα του φέρεται να τον κλείδωσε στην κουζίνα, κάτι που τον εξαγρίωσε περισσότερο. Όταν μετά από κάποια ώρα του άνοιξαν, ο 22χρονος επιτέθηκε στον μικρότερό του αδερφό, ξαπλώνοντάς τον στο πάτωμα και προσπαθώντας να τον χτυπήσει με το μαχαίρι. Η μητέρα, στην προσπάθειά της να τους χωρίσει, έσπρωξε τον 22χρονο γιο της προσπαθώντας να τον απομακρύνει και εκείνος την μαχαίρωσε τρεις φορές κάτω από το στήθος, μαχαιριές που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ