Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Πέθανε ο 30χρονος γιατρός του Κ.Υ. Αιτωλικού από ύποπτο κρούσμα της γρίπης Η1Ν1

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια της υγείας του 30χρονου που εργάζονταν ως αγροτικός ιατρός στο ΚΥ του Αιτωλικού και στο νοσοκομείο του.... Μεσολογγίου και που χθες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΠΝ του Ρίου.
Ο ιατρός είχε συμπτώματα του στελέχους Η1Ν1 της γρίπης και η κατάστασή του επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα χθες που έπεσε σε κώμα. Ο γιατρός εξέπνευσε σήμερα στο νοσοκομείου του Ρίου, ενώ τα δείγματα που πάρθηκαν όσο ο 30χρονος γιατρός ήταν εν ζωή, έχουν σταλεί για ανάλυση και αναμένονται μέσα στην επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα από το ΠΑΣΤΕΡ ώστε να γίνει γνωστό αν ο θάνατος επήλθε από τον Η1Ν1 ή από άλλη λοίμωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ