Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Αποχωρούν τα αγροτικά μηχανήματα από τον Κόμβο Κεφαλοβρύσου.

 Κεφαλόβρυσο, 28/02/2016 Μετά από 40 μέρες στο δρόμο, με πρωτόγνωρη συμμετοχή από αγρότες, φορείς, συλλόγους και συμπολίτες μας από όλο τον Νομό, η συνέλευση του Μπλόκου Κεφαλοβρύσου, σε συντονισμό...
με τα Μπλόκα της Πανελλαδικής Επιτροπής που συναντήθηκε σήμερα στο Κιλελέρ, αποφάσισε για την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 το πρωί, την αποχώρηση των αγροτικών μηχανημάτων από τον Κόμβο Κεφαλοβρύσου.
Ο πολυήμερος κοινός αγώνας ένωσε όλο τον αγροτικό κόσμο και μας έκανε πιο σοφούς, πιο δυνατούς. Η κυβέρνηση πλέον θα πρέπει να το σκεφτεί παρά πολύ πριν φέρει για ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο που είχε εξαγγείλει πριν από 2 μήνες . Να είναι σίγουροι ότι οπότε χρειαστεί όλοι μαζί θα ξαναβγούμε στο δρόμο.  
Η αποχώρηση μας από το Μπλόκο Κεφαλόβρυσου σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι ηττηθήκαμε ή ότι ο αγώνας τελείωσε. Το αντίθετο μάλιστα! Φεύγουμε από το Μπλόκο με ψηλά το κεφάλι, νικητές μιας και τους ανατρέψαμε τα σχέδια και ενωμένοι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τις απαραίτητες αλλαγές στον πρωτογενή τομέα που θα βοηθήσουν την χώρα να βγει από την κρίση και εμάς να δουλεύουμε στη γη μας με αξιοπρέπεια.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που μας συμπαραστάθηκαν ηθικά και ουσιαστικά όλο αυτό το διάστημα, αλλά και όλη την κοινωνία που αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα των κινητοποιήσεων έδειξε υπομονή και ανοχή όλο αυτό το διάστημα. Ο αγώνας συνεχίζεται 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ