Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟΝ «ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ» - VIDEO

ΤΟ VIDEO του Λ. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ - 17.02.16 - μιλά πρωτίστως και κυρίως, για την ΓΕΡΜΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!!!!!!
Υπάρχουν δυο μεγάλες Γερμανικές Ασφαλιστικές Εταιρείες (και μια «αιωρούμενη» Ελληνική ....θα έπρεπε να έχει μπει....) που διεκδικούν τον ιδρώτα των ανθρώπων που εργάζονται και...
παράγουν σ' αυτή την Χώρα.
  • Θέλουν -με το ζόρι- κι' αυτές μαζί με τις Γαλλικές, τις Ολλανδικές, κλπ ....ένα μεγάλο κομμάτι από την "Πίτα" των Εισφορών που πληρώνουν τώρα Εργαζόμενοι, Εργοδότες και το Δημόσιο για τους υπαλλήλους τους.
  • Γι' αυτό συγκεντρώνουν οι "Γκοβερνάντες" όλα τα Ταμεία σε ένα, αυξάνουν τα ασφάλιστρά τους, μειώνουν τις συντάξεις, κάνουν δυσμενέστερους τους όρους συνταξιοδότησης και υποβαθμίζουν την περίθαλψη των Ελλήνων πολιτών!!!!!!


Κόλπο γκρόσο ....για να γίνουν πιο ανταγωνιστικά -θα το λέμε συνέχεια- τα προγράμματα ζωής και υγείας των εταιρειών και να οδηγήσουν άρον-άρον τους Έλληνες πολίτες "ικέτες" σε αυτές.
Mόλις οι συνταξιούχοι θα φθάνουν εκεί γύρω στα εβδομήντα/πέντε τους, θα τους εγκαταλείπουν ή θ' αυξάνουν τα ασφάλιστρα υγείας τόσο ....που θα φεύγουν μόνοι τους, γιατί δεν θα μπορούν να τα πληρώσουν.

"ο έχων νουν, νοείτω"
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, για τον Σόϊμπλε, αλλά ταυτόχρονα και για το ζουμερό, της Γερμανικής κομπίνας με το... !!!! ... !!!! ... 20% του κρατικού προϋπολογισμού, που είναι οι ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων του Δημόσιου τομέα!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ