Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τη διαδικασία των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτ/νίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τις αντιδημοκρατικές και παράνομες ενέργειες και μεθοδεύσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διαδικασία των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε το κείμενο της ανακοίνωσης:
Καλούμε το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ, να παρέμβουν άμεσα ώστε να ακυρωθεί η παράνομη εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016. 
Ζητάμε την επαναπροκήρυξη των εκλογών με τοποθέτηση κάλπης στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου (όπως προβλέπει η απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας – πράξη 7η, 24-2-2016) ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους εργαζόμενους να ασκήσουν απρόσκοπτα και ισότιμα το δημοκρατικό και συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ