Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Σ.Ε.Φ.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
"Ένας αγώνας χρόνων για το θέμα του Αχελώου, φαίνεται ότι οδεύει προς...
τη δικαίωσή του, μετά και από τις νέες, επίσημες δηλώσεις της κυβέρνησης, δια των αρμόδιων Υπουργών, όπως αυτές διατυπώθηκαν στη χθεσινή συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Αιτωλ/νίας κατά της εκτροπής του Αχελώου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας.


Είναι σημαντικό το γεγονός, και ιδιαιτέρως θετική εξέλιξη, ότι οι κ.κ. Σκουρλέτης και Τσιρώνης δήλωσαν τόσο στη διάρκεια της σύσκεψης όσο κι αμέσως μετά, με δελτίο τύπου, την κατηγορηματική αντίθεση τους στην εκτροπή του Αχελώου και αναφέρθηκαν εκτενώς στο ζήτημα της αναθεώρησης των σχεδίων διαχείρισης των υδάτων.
Αυτό όμως επ’ ουδενί σημαίνει ότι πρέπει να εφησυχάζουμε, ενόψει και της εκδίκασης της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 'Ώστε να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες των καταστάσεων του παρελθόντος, του "ψυχή μπες, ψυχή βγες" που λέει και ο λαός μας.
Σ' αυτή την κατεύθυνση η κυβέρνηση οφείλει να αποσύρει όλους τους έως σήμερα σχεδιασμούς για την υλοποίηση της εκτροπής, μέσα από τη δρομολόγηση συγκεκριμένων και με σαφές χρονοδιάγραμμα θεσμικών πρωτοβουλιών. Σε όλα τα επίπεδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ