Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
 Χιλιάδες πρόσφυγες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, φτάνουν καθημερινά στη χώρα μας για να γλιτώσουν από τα δεινά του πόλεμου στη Συρία και αλλού. Και αυτοί είναι οι τυχεροί καθώς πολλοί συμπατριώτες τους δεν κατορθώνουν ποτέ να φτάσουν και πνίγονται στα...
νερά του Αιγαίου.
Δυστυχώς όλοι αυτοί αποτελούν τα αθώα θύματα ενός πολέμου που δεν οφείλεται σ’ αυτούς, αλλά στις επεκτατικές πολιτικές των ισχυρών κρατών που θέλουν τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και στηρίζουν τα οικονομικά συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.
Σ΄ αυτή την τραγική κατάσταση οι Έλληνες έχουν δείξει και συνεχίζουν να δείχνουν την ανθρωπιά τους και την αλληλεγγύη τους σε αντίθεση με τα κλειστά σύνορα των «πολιτισμένων» της Ευρώπης.
Η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Αιτ/νίας απευθύνει κάλεσμα προς τα σχολεία ΔΕ της περιοχής μας και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, να συμβάλουν στην υποστήριξη και ανακούφιση των συνανθρώπων μας με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως αναγράφονται στο συνημμένο αρχείο. Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν προτείνεται να τοποθετηθούν και να συσκευαστούν σε χαρτοκιβώτια όπου και θα αναγράφεται τι περιέχουν (ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ,  ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΕΙΔΗ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ).
Προτείνεται το κάθε σχολείο να επιλέξει μόνο 2-3 είδη από τον πίνακα, προκειμένου να συσκευάσει αντίστοιχα κιβώτια και να είναι εύκολη η παράδοσή τους στα κέντρα συγκέντρωσης του παρακάτω πίνακα.
ΣΧΟΛΕΙΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ
ΕΠΑΛ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
2642022023
Σχολεία Δήμων Αμφιλοχίας, Ακτίου Βόνιτσας (Τα σχολεία Μαλεσιάδας και Εμπεσού μπορούν να παραδώσουν και στο Αγρίνιο)
ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
4ου ΓΕΛ & 1ου ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
2641031096
2641056777
Σχολεία Δήμων Αγρινίου και Θέρμου.
Τα σχολεία του Δήμου Ξηρομέρου μπορούν να παραδώσουν  τα συγκεντρωθέντα είδη όπου είναι πιο πρόσφορο για αυτούς.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

                    Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας


        Γιώργος Καραμητσόπουλος                      Βασίλης Καραγιάννης            


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ