Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Συντάξεις: Τα τελικά ποσά & οι 5 περικοπές του νέου Ασφαλιστικού (πίνακες)

«Νάρκη» στο νέο Ασφαλιστικό και στις συντάξεις βάζουν οι αυξήσεις των εισφορών και τα αντικίνητρα για τη δήλωση υψηλών αποδοχών και εισοδημάτων που προβλέπει το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου (υψηλότερα ποσοστά αναπλήρωσης στους… χαμηλόμισθους). «Οι συντάξεις θα μειωθούν και.... πάλι, μετά τις περικοπές που θα γίνουν φέτος, αν δεν αυξηθεί η εισπραξιμότητα των εισφορών και δεν πιαστούν οι στόχοι για τα αυξημένα έσοδα από το 2017 και μετά» προεξοφλούν στελέχη της κοινωνικής ασφάλισης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Ημερησίας», τον κίνδυνο αυτό θα επισημαίνει και η αναλογιστική μελέτη που θα καταθέσει στη Βουλή μετά τις 5 Μαΐου η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θέτοντας ως προϋπόθεση για τη «σταθεροποίηση» του νέου Ασφαλιστικού την είσπραξη αυξημένων εσόδων από ασφαλιστικές εισφορές.
Συντάξεις: Τα τελικά ποσά σε πίνακες μετά το νέο Ασφαλιστικό

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ