Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΠΑΣΟΚ: Καταγγελίες για νοθεία στην κάλπη του Αγρινίου-ακυρώθηκε η διαδικασία!

Πληροφορίες για πολύ σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες του Αγρινίου υπάρχουν αυτήν την στιγμή, προκαλώντας εμπλοκή στην όλη διαδικασία.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες περίπου 40 ψηφοδέλτια φέρεται να «έπεσαν» στην κάλπη χωρίς να αντιστοιχούν σε ψηφίσαντες, καθώς και τρεις ενωμένες δεκάδες...ψηφοδελτίων (στις εκλογές δεν χρησιμοποιήθηκαν φάκελοι) γεγονός που προκαλεί σοβαρές αντιδράσεις. Αναμένεται μάλιστα να γίνει και επίσημα προσφυγή κατά της διαδικασίας με αιχμές σε βάρος συγκεκριμένων μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, που είχαν την ευθύνη της σχετικής διαδικασίας.
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν πως η κάλπη του Αγρινίου τελικά ακυρώθηκε με απόφαση της ΕΚΑΠ, προκαλώντας σοβαρότατο ζήτημα σχετικά με την αξιοπιστία της διαδικασίας και τις ευθύνες που βαραίνουν την Εφορευτική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ