Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Πρόκληση!!! 1,8 εκατ. μισθοδοσία για 13 «golden boys» της ΕΠΟ

Οικονομική κρίση στα όρια της απόγνωσης είπατε; «Τσεκούρι» μισθών και συντάξεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συνεχώς από το 2009 μέχρι σήμερα, σε σημείο που να υπάρχουν εργαζόμενοι των 200 και 300 ευρώ, αλλά και συνταξιούχοι με προσωρινές συντάξεις των 192 ευρώ. Ναι. Όχι για όλους όμως. Διότι υπάρχουν κάποιοι που...
αμείβονται με… 11.538 ευρώ το μήνα, και συγκεκριμένα 13 «goldenboys» τον αριθμό. Τα στοιχεία αφορούν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη γνωστή μας σε όλους ΕΠΟ, και τα αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών», προκαλώντας… ίλιγγο!
Περίπου 3,5 εκατ. ευρώ κοστίζει ετησίως η μισθοδοσία στην ΕΠΟ, σύμφωνα με τα στοιχεία της μισθοδοσίας των 89 υπαλλήλων που φαίνεται να διατηρούσε μέσα στο 2015. Από αυτά, το 1,8 εκατ. ευρώ μοιράζεται σε 13 μόλις άτομα! Μεταξύ των οποίων είναι και αυτοί που έχουμε ακούσει ακόμη και από το βήμα της Βουλής να χαρακτηρίζονται πολλές φορές «σκληρός πυρήνας» της διοίκησης της ΕΠΟ ή «διευθυντήριο».
Τα στοιχεία που αποκαλύπτει η «Εφ.Συν.» προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, όταν τα ερασιτεχνικά σωματεία φυτοζωούν και οι επιχορηγήσεις προς τις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων από πλευράς ΕΠΟ γίνονται με το «σταγονόμετρο» και μάλιστα επιλεκτικά.
Τελευταία φορά ήταν στο τέλος του 2015. Μιλάμε για 4.000 ευρώ έκαστη, μόνο που το πενιχρό αυτό ποσό δεν δόθηκε καν σε όλες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες προέδρων ΕΠΣ, που είδαν το φως της δημοσιότητας εκείνες τις μέρες, η συγκεκριμένη επιχορήγηση πήγε σε 35 Ενώσεις, ενώ άλλες 17 αποκλείστηκαν επειδή κρίθηκε πως ανήκουν στην «αντιπολίτευση»...
Με πληροφορίες από efsyn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ