Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Σε κατάσταση πολιορκίας το Μόναχο για τους δράστες που σκόρπισαν το θάνατο στο εμπορικό κέντρο (Βίντεο και φωτό)

Σε κατάσταση πολιορκίας το Μόναχο για τους δράστες που σκόρπισαν το θάνατο στο εμπορικό κέντρο (Βίντεο και φωτό)
Τεράστια κινητοποίηση σε όλο το Μόναχο ​πραγματοποιούν οι γερμανικές αρχές για τον εντοπισμό των δραστών που σκόρπισαν το θάνατο στο εμπορικό κέντρο στην πόλη, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 9 νεκρούς και αρκετούς...
τραυματίες. Οι αρχές επιβεβαιώνουν το ενδεχόμενο τρομοκρατίας, αλλά προς το παρόν αποφεύγουν να μιλήσουν για τζιχαντιστές, την ώρα που στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν έναν εκ των δραστών να φωνάζει πως είναι γερμανός και να υβρίζει τους ξένους, ενισχύοντας το ενδεχόμενο ακροδεξιάς τρομοκρατίας.


Από την πλευρά του, το περιοδικό Focus μετέδωσε την πληροφορία, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην αστυνομία του Μονάχου, ότι ο ένας από τους δράστες της επίθεσης αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και είναι νεκρός. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Η πόλη τελεί υπό αποκλεισμό, καθώς η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia, όπου η αστυνομία επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι 9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας ακόμη απροσδιόριστος αριθμός ανθρώπων έχει τραυματιστεί.
Το υπόλοιπο συνεχίζεται εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ