Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Την παραμονή και ενίσχυση των πανεπιστημιακών τμημάτων με έδρα το Αγρίνιο ζήτησε ο Γ. Παπαναστασίου - VIDEO

Την παραμονή και ενίσχυση των Πανεπιστημιακών Τμημάτων με έδρα το Αγρίνιο ζήτησε ο Γ. Παπαναστασίου.
Στην τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε... Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών ο Δήμαρχος Αγρινίου.
Στην τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Π. Παυλόπουλου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από πρόταση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών με έδρα το Αγρίνιο, παρέστη ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου.
Ο κ. Παπαναστασίου σε δηλώσεις του προς τα Μ.Μ.Ε. επανέλαβε την ανάγκη παραμονής κι ενίσχυσης των Πανεπιστημιακών Τμημάτων με έδρα το Αγρίνιο, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα μεγάλη μέρα τιμής και χαράς την αναγόρευση του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών μετά από πρόταση ενός από τα Τμήματα αυτά.

VIDEO - Ακολουθεί απόσπασμα των δηλώσεων του Δημάρχου Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ