Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Ο Μπολτ δεν έχει αντίπαλο! Ο τεράστιος νικητής των 100μ.

-Το τρίτο του χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στα 100μ. πανηγύρισε ο Γιουσέιν Μπολτ
-Ανέβηκε μετά τα πρώτα 50 μέτρα και τερμάτισε σε 9.81
Συναρπαστικός ο Γιουσέιν Μπολτ έδειξε για μία ακόμη φορά την πλάτη του...στους αντιπάλους του στην κούρσα των 100μ.
Κάλπασε μαγικά στα τελευταία μέτρα και όλοι... είδαν ξανά την πλάτη του Τζαμαϊκανού! Αυτό είναι το τρίτο σερί χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του 30χρονου σπρίντερ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012) και του Πεκίνου (2008). Eτσι, έγινε ο πρώτος σπρίντερ που κατακτά για 3η φορά το χρυσό μετάλλιο στα 100μ., ενώ έφτασε τα 7 χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο στοχεύει να κάνει ακριβώς το ίδιο στα 200μ. και στα 4Χ100μ.
Ο Μπολτ έφτασε τα 7 χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως δεν σταματάει εδώ. Ακολουθούν τα 200 μέτρα (το... καλό του αγώνισμα) και η σκυταλοδρομία των 4Χ100 με στόχο φυσικά να φτάσει τα 9 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια.

Το εκπληκτικό είναι ότι αμέσως μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς ο καταπληκτικός Μπολτ ανέβηκε στην εξέδρα για να συγχαρεί τον Νοτιοαφρικανό φαν Νίεκερκ για το παγκόσμιο ρεκόρ του στα 400μ. κι έπειτα επέστρεψε και πάλι κάτω στο στίβο.

Η οκτάδα του τελικού

Γιουσέιν Μπολτ (Τζαμάικα) 9.81
Τζάστιν Γκάτλιν (ΗΠΑ) 9.89
Αντρέ Ντε Γκρας (Καναδάς) 9.91
Γιόχαν Μπλέικ (Τζαμάικα) 9.93
Ακάνι Σιμπίνε (Νότιος Αφρική) 9.94
Μπεν Μεϊτέ (Ακτή Ελεφαντοστού) 9.96
Ζιμί Βικό (Γαλλία) 10.04
Τρέιβον Μπρόμελ (ΗΠΑ) 10.06

Ο Τζαμαϊκανός άφησε έμμεση υπόσχεση και για νέες επιτυχίες, περιμένοντας την κούρσα των 200 μέτρων έπειτα από αυτή των 100 όπου πήρε τρίτο σερί χρυσό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αν και περίμενα να τρέξω ακόμα πιο γρήγορα... Το σημαντικό είναι το μετάλλιο και αφού το πήρα, όλα είναι καλά! Η αλήθεια είναι ότι είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από τον εαυτό μου και ήθελα να είμαι ακόμα πιο ταχύς, αλλά μετράει το μετάλλιο στο τέλος.

Σας το είχα πει ότι θα το έπαιρνα. Κάποιος είπε ότι μπορώ να γίνω... αθάνατος. Άλλα δύο μετάλλια και θα το πετύχω! Θα είναι ακόμα πιο γλυκό στο 200άρι» δήλωσε το «φαινόμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ