Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Ο αγώνας που θα μείνει στην ιστορία των ολυμπιακών αγώνων Rio2016 - Μπικίνι εναντίον μαντίλας - ΦΩΤΟ & video

Η αντίθεση της εικόνας στην άμμο, άφησε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα beach volley στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ανάμεσα στην εθνική ομάδα της Γερμανίας και την αντίστοιχη της... Αιγύπτου.
Από τη μία οι Γερμανίδες με αποκαλυπτικά μπικίνι και από την άλλη οι αθλήτριες της Αιγύπτου φορώντας φόρμες από την κορυφή έως τα νύχια.
Το δίδυμο των Λούντβιχ και Βάλκενχορστ επικράτησε 2-0 σετ των Μοάγουαντ και Ελγομπέσι όμως αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων, ήταν η ενδυματολογική διαφορά.
Είθισται οι γυναίκες στο εν λόγω άθλημα να αγωνίζονται με μπικίνι. Παρόλα αυτά έπειτα από αίτημα της ομοσπονδίας της Aιγύπτου, δόθηκε η άδεια στις αθλήτριες να φορέσουν ότι επιθυμούν.
Αυτό δεν ήταν άλλο από το να βάλουν μαντίλες και να ντυθούν… ολόκληρες καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του σώματός τους, όπως προστάζει η θρησκεία τους.









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ