Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Προς τον κ. Δήμαρχο Πατρέων
(Διά της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου), Πάτρα, 11/10/2016
Κύριε Δήμαρχε
Γνωρίζετε, ότι σαν αποτέλεσμα της εφαρμογής των μνημονιακών μέτρων, το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει οι πλειστηριασμοί σε βάρος περιουσιακών στοιχείων και κυρίως σε βάρος της πρώτης κατοικίας, συμπολιτών μας...
οφειλετών του Δημοσίου και των Τραπεζών.
Η διαδικασία αυτή καθυστέρησε σημαντικά, λόγω της πολύμηνης κινητοποίησης Δικηγόρων και Συμβολαιογράφων. Άλλοι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν με την κινητοποίηση συνδημοτών μας που αποκλείουν κάθε Τετάρτη την δικαστική αίθουσα.
Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον επίσημα, οι πλειστηριασμοί αφορούν οφειλέτες, που αδυνατούσαν ή δεν είχαν δικαίωμα προσφυγής στον λεγόμενο Νόμο Κατσέλη. Δηλαδή ανθρώπους που ασκούσαν εμπορική ή άλλη επαγγελματική δραστηριότητα, χιλιάδες εκ των οποίων ωστόσο, έχουν καταστραφεί επαγγελματικά και σήμερα είναι άνεργοι και αδυνατούν να πληρώσουν δανειακές υποχρεώσεις. Επίσης αδυνατούν να πληρώσουν φορολογικές υποχρεώσεις και το Υπουργείο Οικονομικών, προσφεύγει εναντίον τους.
Κύριε Δήμαρχε, από το τέλος του χρόνου απελευθερώνεται πλήρως ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας. Και τότε οι πλειστηριασμοί θα γίνονται μαζικά, στην πόλη μας και σε όλη την χώρα.
Θεωρούμε απαραίτητο το Δημοτικό μας Συμβούλιο, να κινηθεί δραστήρια για την συμπαράσταση στους συμπολίτες μας.
1. Να καταδικάσει αυτή την πολιτική και να ζητήσει την άμεση ανατροπή της. Η πρώτη κατοικία να προστατεύεται πλήρως και έναντι των ιδιωτών, (Τραπεζών), και έναντι του Δημοσίου.
2.Το Δημοτικό Συμβούλιο να συμπαρίσταται και με την παρουσία του στις πραγματοποιούμενες κινητοποιήσεις. Με δεδομένο μάλιστα, ότι πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα, η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και η κατασταλτική δράση.
Κύριε Δήμαρχε ελπίζω ότι θα φέρετε το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Με κάθε τιμή
Για την Ανυπότακτη Πολιτεία

Χρήστος Πατούχας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ