Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Πλημμύρες και καταστροφές από την κακοκαιρία και την ανικανότητα στο Μεσολόγγι

Πνιγήκαμε στην Ανικανότητα…
Μένω στην οδό Δ. Θέμελη, συνοικία Αγίας Παρασκευής. Είμαι ένας από τους εκατοντάδες πλημμυρισμένους συμπολίτες, που έχω την ατυχία να μένω σε ισόγεια μονοκατοικία. Κυριολεκτικά εδώ και 3 ώρες βγάζω νερά από...
το σπίτι, ενώ η στάθμη των υδάτων πέφτει πολύ αργά, παρ’ όλο που η βροχή σταμάτησε πριν από μια ώρα.
Είναι προφανές πως τα φρεάτια δεν κάνουν όπως πρέπει τη δουλειά τους. ΓΙΑΤΙ; Αν η απάντηση είναι το ύψος της βροχής που έπεσε, το οποίο όντως ήταν μεγάλο, τότε η απάντηση είναι το λιγότερο ανεπαρκής.

Υπήρξε προετοιμασία και οργάνωση από πλευράς του δήμου και ποιά, αφού έγκαιρα υπήρξε πρόγνωση έντονων, έως επικινδύνων, καιρικών φαινομένων;
 Πληροφορούμαι πως δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί ακόμη το κεντρικό αντλιοστάσιο στο χώρο του γηπέδου και όχι εξαιτίας των τελευταίων κεραυνών. Μαθαίνω πως αναζητείται τώρα τεχνικός στο Αγρίνιο…
Κύριοι της δημοτικής πλειοψηφίας,
Έχετε εξαντληθεί στην ατελείωτη προπαγάνδα των έργων που θα γίνουν, ενώ είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να προστατεύσετε τη ζωή και τις περιουσίες των πολιτών. Καμία πρόληψη, ουδεμία προετοιμασία, ανύπαρκτη οργάνωση. Μόνο λόγια και αναθέσεις. Και όσο για αναζήτηση ευθυνών, ε το πολύ να φταίει κάποιος υπάλληλος της ΔΕΥΑΜ… και φυσικά εγώ για όσα έκανα ή δεν έκανα πριν 3 χρόνια!
Η σημερινή φωτογραφία της πόλης και η οργή των κατοίκων θα σας συνοδεύει από εδώ και πέρα. Αυτή θα είναι το μοναδικό σας έργο!
22 Οκτωβρίου 2016

Από το πλημμυρισμένο Μεσολόγγι

Κατσούλης Παναγιώτης
Δημοτικός Σύμβουλος
 Πρώην Δήμαρχος
 Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ