Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: Οι Έλληνες έχουν μία τάση υποτίμησης του κυπριακού λαού - Εύχομαι να δώσει απάντηση η εθνική Κύπρου

Η Εθνική ομάδα της Κύπρου αντιμετωπίζει την Παρασκευή στο «Καραϊσκάκη» την αντίστοιχη της Ελλάδας, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί.
Συγκεκριμένα, στη χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ ο ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας Κύπρου, μίλησε για τη νίκη της ομάδας επί του.... Ολυμπιακού, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, λέγοντας πως «Δεν το περίμεναν και δεν το χώνευαν, ότι έχασαν από το ΑΠΟΕΛ, αυτό μας έκανε να νιώσουμε άβολα». Στη συνέχεια τόνισε για το επερχόμενο ματς των εθνικών ομάδων: «Οι Έλληνες έχουν μία τάση υποτίμησης του Κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει και μία απάντηση η εθνική Κύπρου για να σωπάσουν μια και καλή», σχολιάζοντας, όπως είπε, τα υποτιμητικά σχόλια του ελληνικού Τύπου για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ.
Και συνέχισε: «Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι που το πιστεύαμε. Δεν πιεστήκαμε τόσο πολύ. Είχε 4-5 ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούσαμε να το καθαρίσουμε και το κάναμε», τόνισε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έχει δηλώσει, παλαιότερα οπαδός του Ολυμπιακού, χωρίς, όμως, να σχολιάσει, χθες, την εμφάνιση της σημαίας της χρυσής αυγής στο παιχνίδι, της περασμένης εβδομάδας, με τον Ολυμπιακό. 
Σαφώς πιο ...αθλητικές ήταν οι δηλώσεις των παικτών της εθνικής Κύπρου για το παιχνίδι με την Ελλάδα, αλλά και το επόμενο κόντρα στη Βοσνία. Ο Αντρέας Αβραάμ, που αγωνίζεται στη Λάρισα, τόνισε: «Θέλουμε βαθμολογικό κέρδος και από τα δύο παιχνίδια. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να πάμε εκεί και να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος. Βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο στα ίσα. Δουλεύουμε τώρα ενόψει Ελλάδας και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς». 
Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Λαϊφης δήλωσε: «Πρώτα το ματς με την Ελλάδα και μετά την Βοσνία. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και πάμε για το καλύτερο. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και πάμε για το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό ότι κάποιοι παίκτες μας παίζουν στο εξωτερικό. Μπορούμε για μεγάλα πράματα με την εθνική. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες ακόμα και για το διπλό».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ