Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
κο Κότσαλο Αγαθάγγελο
Κύριε Πρόεδρε
Δέκα ημέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε το δήμο μας την 22α Οκτωβρίου, οι παρακάτω υπογράφοντες δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, δια της παρούσης αιτούμεθα όπως συγκληθεί εκτάκτως... άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο, με μοναδικό θέμα προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης: 

«Τα αίτια, τις ευθύνες και την επόμενη ημέρα της καταστροφικής πλημμύρας της 22ας Οκτωβρίου»

Θεωρούμε αναγκαίο όπως στη συνεδρίαση αυτή, καλεστούν όλοι οι συναρμόδιοι φορείς σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, κάθως και φορείς που σχετίζονται αμέσως ή αμέσως με το όλο ζήτημα, όπως ΔΕΗ, ΤΕΡΝΑ, Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου (πρώην ΕΑΣ) κ.α. 

Μεσολόγγι 1 Νοεμβρίου 2016

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

1. Μουρκούσης Νικόλαος
2. Κατσούλης Παναγιώτης
3. Παπαδόπουλος Πάνος
4. Τέγας Ιωάννης
5. Μαργαρίτης Θόδωρος
6. Καρατσόλης Παντελής
7. Βασιλείου Σπύρος
8. Γυφτογιάννης Γιάννης
9. Δαουτίδης Κώστας
10. Κοκοτός Δημήτριος
11. Σαλαγιάννης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ