Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου 2016 στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας για την...
ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια ΠΥΣΠΕ και  ΚΥΣΠΕ με ποσοστά 36.34% και 31,53% αντίστοιχα.  
 Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε ευχαριστεί όλους τους υποψήφιους για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια, καθώς και τους συναδέλφους για τη στήριξη που παρείχαν στους υποψήφιους της παράταξής μας.
 Συνεχίζουμε πιστοί στις αρχές του ανεξάρτητου ακηδεμόνευτου και διεκδικητικού συνδικαλισμού, πιστοί στις αρχές της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης για την αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.

                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ