Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Κωνσταντοπούλου: Μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών
«Είναι πλέον εμφανές ότι αναζητούνται τρόποι και τεχνικές για να παραταθεί ο βίος της κυβέρνησης. Ελπίζω να μην... διαρκέσει πολύ ο βίος αυτός. Είμαι απέναντί τους και θα παραμείνω μέχρι να τους ρίξω» είπε μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και συνέχισε λέγοντας «μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών. Επιστρατεύονται όλα τα πρόσωπα που θα μπορούσαν σε αυτά τα τελευταία επεισόδια της κυβέρνησης να αναλάβουν μια θέση εξουσίας» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ. 
Όπως είπε, αναβαθμίζονται πρόσωπα που δεν έχουν πάρει την ψήφο των πολιτών και δεν έχουν αναδεχθεί από την κοινωνία. Όπως είπε όμως, αυτό είναι το εντελώς αναμενόμενο σε μια φάση που το μνημόνιο συμπληρώνει έξι χρονιά και τη στιγμή που εξαντλούνται τα πρόσωπα.
Σε αυτές τις τελευταίες σκηνές θα δούμε όλο το εφεδρικό προσωπικό της κυβέρνησης, εκτίμησε η κα Κωνσταντοπούλου, κάνοντας μάλιστα λόγο για κυβέρνηση επιλογής των δανειστών.
Επειδή ακριβώς με ενδιαφέρει ο τόπος και η κοινωνία και θέλω να πατήσει στα ποδιά της, είμαι διατεθειμένη να δώσω αυτή τη μάχη. Είμαι απέναντί τους και θα παραμείνω μέχρι να τους ρίξω, σημείωσε η κα Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ