Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας στη Βουλή

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 ώρα 10.00 π,μ, στην αίθουσα 223 του Μεγάρου της Βουλής μετά από πρόσκληση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης και Δημόσιας Τάξης προσεκλήθη η ΟΠΟΤΤΕ για να...
εκθέσουμε τις απόψεις μας σχετικά με το σχέδιο νόμου «Ενιαίο Σύστημα κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση, υποχρεώσεις των προσώπων που διορίζονται στις θέσεις των άρθρων 6 & 8 του Ν. 4369/2016 ασυμβίβαστα και πρόληψη των περιπτώσεων σύγκρουσης συμφερόντων και λοιπές διατάξεις.

Την ΟΠΟΤΤΕ εκπροσώπησε ο Δημήτρης Κοντός, ο οποίος κατέθεσε τις τεκμηριωμένες θέσεις μας και απόψεις προφορικώς και γραπτώς.
Στην επιτροπή παρευρίσκονταν η αρμόδια Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Όλγα Γεροβασίλη , η οποία είδε θετικές με τις προτάσεις μας. Επίσης τις προτάσεις μας στείλαμε στο Υπουργείο Εσωτερικών & Υπουργείο Εργασίας.

Στις συναντήσεις με την Υπουργό και τον πρόεδρο της Επιτροπής αποσπάσαμε την δέσμευση ότι το 10% παραμένει, θέση που εξέφρασε και δημόσια η υπουργός.

Η ΟΠΟΤΤΕ μετά στα 6 περίπου χρόνια αγωνιστικής παρουσίας έχει ήδη αρκετά αποθέματα συλλογικής πείρας, γνώσης και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και να προβάλλει τα προβλήματα των τρίτεκνων. Χωρίς ανώφελες κραυγές ή κούφια συνθήματα εργάζεται με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και συνέπεια. Αξιοποιεί τις γνώσεις και την πληροφόρηση όλων των μελών του Δ.Σ και των συλλόγων –μελών της, προκειμένου να τεκμηριώσει τα αιτήματα και να προγραμματίζει τις ενέργειές της. Συγκεντρώνει, επεξεργάζεται προβάλει και προωθεί την επίλυση των αιτημάτων των συλλόγων.
Από την ΟΠΟΤΤΕ

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΙΝΑΙ :

Στις συναντήσεις με την Υπουργό και τον πρόεδρο της Επιτροπής αποσπάσαμε την δέσμευση ότι το 10% παραμένει, θέση που εξέφρασε και δημόσια η υπουργός.


Από βουλή link  http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#ddf80753-7ebf-4386-8a58-a6c800ae41e5

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ