Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

«ΜΑΙΜΟΥ» ΤΑ 12.500 ΒΟΟΕΙΔΗ ΣΤΗ ΛΕΠΕΝΟΥ!

Η Λεπενού παίρνει τη σκυτάλη από την περιοχή της Χίου, με τους μαϊμού-τυφλούς;
Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται όσα είχε δημοσιεύσει... το agriniosite.gr ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, πως οι έλεγχοι στο ζωικό κεφάλαιο από κλιμάκια του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λεπενού θα βγάλουν «λαβράκια»!
Οι έλεγχοι λοιπόν στην περιοχή της Λεπενούς από τους 34 ελεγκτές του Οργανισμού Πληρωμών του ΥΠΑΑΤ, φαίνεται να επιβεβαιώνουν την καταγγελία που έγινε ότι ο αριθμός των ζώων που έχουν δηλωθεί στην περιοχή είναι ανακριβής.
Όπως είχαμε αναφέρει,12.500 ζώα είχαν δηλωθεί στη Λεπενού και σύμφωνα με πληροφορίες μας οι προσπάθειες να γίνουν παρατυπίες από πλευράς δικαιούχων, με ενοικιάσεις και αγορές της τελευταίας στιγμής βοοειδών και παραπλάνησης του κλιμακίου, δεν πέρασαν τελικά, αφού ο έλεγχος ήταν ενδελεχής . Τελικά κάποιοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κατάφεραν και πέρασαν τον έλεγχο ενώ κάποιοι άλλοι δικαιούχοι δεν εμφανίστηκαν καν, προφανώς μην έχοντας να παρουσιάσουν τον αριθμό των βοοειδών που δήλωσαν!
Τώρα λοιπόν που ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί αναμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες πιθανόν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες μας που λένε, πως από τα 12.500 βοοειδή που δηλώθηκαν στα χαρτιά βρέθηκαν περίπου τα μισά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ