Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ποια σχολεία στην Αιτωλοακαρνανία θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού

Από την έως τώρα ενημέρωση δεν θα λειτουργήσουν αύριο στην Αιτωλοακαρνανία τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και... Νηπιαγωγεία) στον Ορεινό Βάλτο Αμφιλοχίας.
Στον Δήμο Ναυπακτίας θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία (εκτός τις σχολικές μονάδες Τ.Κ. Γαλατά) .
Στο Δήμο Μεσολογγίου υπενθυμίζουμε ότι θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του προβλήματος που εiχε ανακύψει στην υδροδότηση τα παρακάτω Σχολεία:1,2,3 Δημοτικά Σχολεία Αιτωλικού, τα Νηπιαγωγεία Αιτωλικού και το Γυμνάσιο-Λύκειο.Τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στον δήμο Ακτίου- Βόνιτσας θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία.
Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου και ύστερα από συνεννόηση με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα μείνουν κλειστά τα σχολεία στις τοπικές κοινότητες Καλλιθέας, Αγίου Βλασίου, Κυπαρίσσου, Ποταμούλας και Σκουτεράς.
Στο Δήμο Ξηρομέρου Πιθανόν να μην λειτουργήσει το Αρχοντοχώρι. Θα το γνωρίζουμε αργότερα.
Το Σχολείο του Θέρμου θα λειτουργήσει κανονικά.
Για το Δήμο Ναυπάκτου τα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά & Νηπιαγωγεία) θα παραμείνουν κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ