Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

«Ξεπαγιάζουμε στις αίθουσες» οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Αγρινίου

Χωρίς θέρμανση περνούν τις πιο τσουχτερές ημέρες του χειμώνα οι σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Αγρινίου. Όπως καταγγέλλουν  οι..σπουδαστές ενός εκ των τμημάτων του Δ.ΙΕΚ,” η κατάσταση στον χώρο του ΙΕΚ λόγω του ψύχους είναι ανυπόφορη».
Οι σπουδαστές μάλιστα κάνουν λόγο για αδιαφορία από πλευράς των υπευθύνων, ενώ επισημαίνουν ότι η διεξαγωγή του μαθήματος έχει μετατραπεί σε πολύ δύσκολη υπόθεση , όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά ακόμη και για τους καθηγητές τους, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στις αίθουσες διδασκαλίας.
«Η κατάσταση στο χώρο του ΙΕΚ λόγω του πολικού ψύχους είναι ανυπόφορη. Η διεξαγωγή όμως του μαθήματος είναι αδύνατη καθώς και οι ίδιοι οι καθηγητές δεν μπορούν να κάνουν το μάθημα τους όπως πρέπει λόγω του κρύου», αναφέρουν μαθητές του τμήματος, ζητώντας να δοθεί άμεσα λύση.
Η όποια βλάβη πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα, ενώ πρέπει να προβλεφθεί και η συνολική αντικατάστασή του. Ενός  απαρχαιωμένου και ασυντήρητου συστήματος θέρμανσης (καλοριφέρ) στο συγκρότημα από την εποχή του ΕΠΛ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ