Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στο Αγρίνιο (φωτο)

Πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και στη συνέχεια συγκέντρωση μπροστά από το Δημαρχείο, πραγματοποίησαν μαθητές Λυκείων του Αγρινίου για την κατάργηση των...
επαναληπτικών εξετάσεων στις Πανελλαδικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, μαθητές του 1ου, του 3ου, του 4ου, του 5ου και του 6ου Γενικού Λυκείου ήταν μεταξύ άλλων αυτοί που συμμετείχαν και προσπάθησαν με το δικό τους τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό.
Τα κεντρικά συνθήματα των μαθητών ήταν:
«Το σχέδιό τους είναι σχολεία μαγαζιά, με γονείς πελάτες και αμόρφωτα παιδιά».
«Δεν είναι παιχνίδι οι Πανελλαδικές, παίζονται στα χέρια σας ανθρώπινες ζωές».
«Το εκπαιδευτικό δεν είναι μόνο νόμους, μία ζωή στις αίθουσες , μία ζωή στους δρόμους».
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης κρέμασαν πανό μπροστά από το δημαρχείο Αγρινίου, που έγραφε, «Όχι άλλα πειράματα. Πάρτε αποφάσεις για όλα τα προγράμματα», ενώ από τα σχολεία που βρέθηκαν εκεί, το 1ο, 3ο και 4ο Λύκειο βρίσκονται υπό κατάληψη, όπως και το 2ο Λύκειο Αγρινίου, το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου και το Λύκειο Παραβόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ