Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσία του υφ. Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη η επίσημη έναρξη του Ειδικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

Παρουσία του υφ. Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη η επίσημη έναρξη του Ειδικού Γυμνασίου Μεσολογγίου
Χοροστατούντος, του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά τελέστηκε σήμερα ο αγιασμός και η κοπή της βασιλόπιτας του... νεοσύστατου Ειδικού Γυμνασίου Μεσολογγίου που λειτουργεί στο 2ο γυμνάσιο Μεσολογγίου.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Παιδείας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και ο Γενικός Γραμματέας του ίδιου υπουργείου, Παυσανίας Παπαγεωργίου, επίσης παρέστησαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Τάκης Λουκόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Μπαλαμπάνης, ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου, Σπύρος Καρβέλης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Μεσολογγίου, Αναστάσιος Σκαρμούτσος, ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας, Κώστας Καρακώστας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μεσολογγίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Θεόδωρος Μαργαρίτης, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Χρήστος Καζαντζής, ο πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Κούστας, πρόεδρος των δασκάλων Μεσολογγίου – Ναυπακτίας, Δημήτρης Τσάμης, ο διευθυντής του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, Γιάννης Χατζής, η διευθύντρια του ΚΠΕ Μεσολογγίου, Όλγα Γιανακογεώργου, ο σχολικός σύμβουλος Ειδικής Αγωγής, Αθανάσιος Ρισβάς, η σχολική σύμβουλος Χρυσούλα Σπυρέλλη, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης και φυσικά ως οικοδεσπότες ο διευθυντές του 2ου και του ειδικού γυμνασίου Παναγιώτης Ζαβιτσανάκης και Αθανάσιος Πατρόπουλος.

Κατά την ξενάγησή του στο Ειδικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου ο Δ. Μπαξεβανάκης
ενημερώθηκε για τη δωρεά φωτοτυπικού μηχανήματος στο σχολείο,
με χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο χριστουγεννιάτικο Bazaar
που διοργάνωσε η κυρία Μαρία Σκαρμούτσου στο κατάστημά της «Avant Garde”

Η ίδρυση και λειτουργία στο Μεσολόγγι, Ειδικού Γυμνασίου αποτελούσε ένα χρόνιο και πάγιο αίτημα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου (Οινιάδες, Αιτωλικό, Ευηνοχώρι), μέρους της περιοχής Ξηρομέρου (Αστακός, Καραϊσκάκη) αλλά και όλης της Ναυπακτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ