Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ν.ΓΚΡΙΖΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΑΔΑΜΗΣ!

Βέλη από διάφορες πλευρές δέχθηκε η δημοτική αρχή και ειδικότερα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκρίζης αναφορικά με το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που... διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγρινίου. Τα βέλη δεν ήρθαν μόνο από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά υπήρξαν βέλη και ενδοπαραταξιακά, της πλειοψηφίας.
Ο κ. Τίμος Παπανικολάου έθεσε ενστάσεις για το ύψος του ποσού, των 9.000 ευρώ που θα δοθεί από την δημοτική αρχή στον δικηγορικό σύλλογο για το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών. Ο κ.Παπανικολάου τόνισε πως συμφωνεί με τη διοργάνωση και την παραχώρηση των γηπέδων αλλά διαφωνεί με την επιχορήγηση του δικηγορικού συλλόγου. 
Ενστάσεις εκφράστηκαν και από το Ανυπότακτο Αγρίνιο αναφορικά με το ύψος της επιχορήγησης αλλά και στο γεγονός ότι ο αγώνας αφιερώνεται στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ¨γιατί στην ΕΛΕΠΑΠ και όχι στα δημόσια σχολεία» αναρωτήθηκε ο κ.Μερμίγκης και άσκησε κριτική στον κ.Γκρίζη αφού η δημοτική αρχή ανακοίνωσε την συγκεκριμένη διοργάνωση, πριν ακόμη εγκριθεί το σχετικό θέμα από το δημοτικό συμβούλιο και χαρακτήρισε την ενέργεια ως απαξίωση στο σώμα.
Λάβρος κατά της δημοτικής αρχής και ειδικότερα κατά του Αντιδημάρχου κ.Νίκου Γκρίζη ήταν στο συγκεκριμένο θέμα ο Αντιδήμαρχος κ.Σπύρος Αδάμης. Κατηγόρησε τον κ. Γκρίζη για πατεντάρισμα και αβαντάρισμα της ΕΛΕΠΑΠ και τόνισε πως ο ίδιος, ως δημόσιος λειτουργός είναι με τα δημόσια σχολεία όπως, Μ.Δημάδη, 1ο και 2ο Ειδικό δημοτικό σχολείο και όχι με ιδιωτικά τα οποία έχουν επωφεληθεί από όλους τους προηγούμενους.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ