Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Δήμος Λευκάδας: Αντίθετος μεν, αναρμόδιος δε, για τη δρομολόγηση του φέρι για Κεφαλονιά από το Νυδρί

Ανακοίνωση του Δήμου Λευκάδας για το ενδεχόμενο της δρομολόγησης του Ferry για Κεφαλονιά από το λιμάνι του Νυδριού, με την οποία διευκρινίζεται αφενός μεν ότι δεν συναινεί σε μια τέτοια απόφαση αφετέρου δε ότι είναι αναρμόδιος και δεν είναι αυτός που αποφασίζει για τη δρομολόγηση.
Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου Λευκάδας:
Σχετικά με το ενδεχόμενο δρομολόγησης των ΕΓ-ΟΓ που θα εκτελούν συγκοινωνία με την Κεφαλονιά από το λιμάνι του Νυδριού, διευκρινίζουμε ότι ο Δήμος Λευκάδας ΔΕΝ έχει καμία αρμοδιότητα και δεν είναι αυτός που αποφασίζει για τη δρομολόγηση.

Η θέση της Δημοτικής Αρχής είναι σαφής, ξεκάθαρη και έχει διατυπωθεί πάμπολλες φορές. ΔΕΝ συναινεί σε μια τέτοια απόφαση που ΜΟΝΟ προβλήματα σε όλους (τοπική κοινωνία, επιχειρηματίες, επιβατικό κοινό) θα προκαλέσει.
Από το Δήμο Λευκάδας 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ