Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ - ΤΑΚΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Δεν φοβηθήκαμε και προχωράμε»
Αποκλειστική συνέντευξη στο «ε» του δημάρχου Ναυπακτίας, Τάκη Λουκόπουλου
• «Αδειάζει» τον Γιάννη Ράπτη ο δήμαρχος
• Δηλώνει «παρών» και για τις επόμενες εκλογές
Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια θητείας της δημοτικής αρχής του Τάκη Λουκόπουλου.
Με αφορμή τα όσα υλοποίησε έως σήμερα, τα όσα μελετά και προγραμματίζει για....
το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα και τις «τριβές» που εμφανίζονται εντός της δημοτικής ομάδας, το «ε» δημοσιεύει την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος. Απαντά στις ερωτήσεις μας και προχωρά σε εκτενή αναφορά των πεπραγμένων αυτά τα τρία χρόνια, καταδεικνύει τους στόχους για το μέλλον και ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τις τριβές και την «επόμενη μέρα» του ίδιου και της δημοτικής του ομάδας.
Δηλώνει ικανοποιημένος από την ομάδα των στελεχών της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, που εργάστηκαν και εργάζονται δίπλα του από τις όποιες θέσεις, σημειώνοντας ότι ακόμα και οι φιλοδοξίες των στελεχών είναι θετικές όταν υπηρετούν τον τόπο.

Κύριε Δήμαρχε, θα θέλαμε να αναφερθείτε στα βασικά χαρακτηριστικά της μέχρι σήμερα θητείας σας.
Κατά την γνώμη μου το βασικό χαρακτηριστικό της μέχρι τώρα θητείας μας είναι το ότι δεν φοβηθήκαμε να ασχοληθούμε με προβλήματα του δήμου, που παρέμεναν στο ντουλάπι επί χρόνια, ενώ παράλληλα διαχειριστήκαμε την καθημερινότητα και τα μικροπροβλήματα που ταλαιπωρούν τους δημότες. Και όλα αυτά έγιναν σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον για την χώρα μας.
Προεκλογικά μιλούσα για τις δέκα πληγές που ταλαιπωρούν τον τόπο μας. Και να που βρέθηκαν τα γιατρικά και οι πληγές επουλώνονται.
Κανείς δεν είχε ασχοληθεί με το ΞΕΝΙΑ τα τελευταία χρόνια. Το άφηναν να λεηλατείται και να καταρρέει. Αυτό σήμαινε ζημιά εκατομμυρίων στην περιουσία του δήμου. Φέτος το καλοκαίρι οι επισκέπτες μας όμως δεν θα δούν ένα λεηλατημένο ερείπιο που είχε μετατραπεί σε καταφύγιο αδέσποτων και υγειονομική βόμβα. Η κατάσταση έχει αντιστραφεί. Το κτίριο συντηρήθηκε, φυλάσσεται και αναδείχθηκε ο περιβάλλοντας χώρος. Η χρηματοδότηση που εξασφαλίσαμε με 2,5 εκατομμύρια θα το κάνουν πάλι το στολίδι της πόλης μας και θα αποκτήσει ο χώρος την παλιά του αίγλη. Οι Ναυπάκτιοι και οι επισκέπτες που το καμάρωναν στις δεκαετίες του 80 και του 90 θα το ξαναδούν όπως ήταν και ακόμη πιο χρήσιμο για την τοπική κοινωνία. Με το συνεδριακό κέντρο, με τον χώρο της ψηφιακής αναπαράστασης της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, με εκθεσιακό χώρο 700 τ.μ. με το καφέ και το εστιατόριο όπως ήταν παλιά και τον ολάνθιστο κήπο του θα γίνει πάλι το αγαπημένο μέρος των Ναυπακτίων αλλά και ισχυρός τουριστικός πόλος έλξης. Αν καταφέρουμε να διοργανώνονται στην Ναύπακτο μερικές δεκάδες συνέδρια τον χρόνο και παράλληλα αποκτήσει η ψηφιακή αναπαράσταση της Ναυμαχίας την επισκεψιμότητα που της αξίζει, η Ναύπακτος θα ανέβει πολλές θέσεις στον τουριστικό χάρτη.
Επιτέλους, δεν φοβηθήκαμε να ασχοληθούμε με το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Και δεν κάναμε μόνο μελέτες. Πρακτικά πράγματα και λύσεις θέλει να βλέπει ο κόσμος. Και έγιναν τέτοια. Τα δέκα δωρεάν δημοτικά πάρκινγκ, λειτουργούν εδώ και δέκα μήνες και φάνηκε πόσο απαραίτητα ήταν. Μετακινήθηκαν, επιτέλους οι στάσεις του αστικού λεωφορείου, μεταφέρθηκε το ΚΤΕΛ εκτός πόλης καθώς και τα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων. Σχεδιάζουμε και τις επόμενες παρεμβάσεις μας.
Η ΔΕΥΑΝ «πήρε τα πάνω της». Βελτίωσε την οικονομική της εικόνα. Δίνουμε την μάχη για να παραληφθεί σωστά το έργο της αποχέτευσης, να μην πληρώσει η επιχείρηση «πανωπροίκια» στον εργολάβο. Προστατεύσαμε τις γεωτρήσεις στον Εύηνο, αποκαθιστώντας τις καταστροφές από τις πλημμύρες, υδροδοτούνται οι δυτικές περιοχές που «λέγαν το νερό νεράκι», χρηματοδοτείται με σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ο έλεγχος των διαρροών στο δίκτυο με τηλεμετρία. Χρόνιατώρα συζητούσαμε για τις διαρροές αυτές, αφού μόνο το 40% του νερού που αντλείται φθάνει στα σπίτια. Μπαίνει κι αυτό σε μιά σειρά. Δεν ξέρω αν οι προηγούμενοι, δεν ήθελαν ή δεν μπόρεσαν. Σημασία έχει για μένα ότι η σημερινή δημοτική αρχή και ήθελε και μπόρεσε.
Προχωράμε με 5 εκατομμύρια στην αναβάθμιση του βιολογικού στην Ναύπακτοκαι ολοκληρώνεται ο Βιολογικός στην Άνω Χώρα. Επανεντάξαμε το έργο, με καθαρά χέρια ξεπεράσαμε με προσοχή νομικά προβλήματα και ενστάσεις. Ότι κι αν είπαν, οι μονίμως αντιπολιτευόμενοι, τους επιστράφηκε με δικαστική απόφαση.
Η λειτουργία του ΧΥΤΑ αναβαθμίστηκε λύνοντας και πάλι χρόνια προβλήματα. Επικαλύφθηκε το 1ο κύτταρο, φτιάχθηκε το 2ο, αναβαθμίστηκε ο Βιολογικός καθαρισμός με την νέα δεξαμενή και προετοιμάστηκε και κατατέθηκε πρόταση για χρηματοδότηση 20 εκατομμυρίων που θα μας πάει στο μέλλον όσον αφορά στην διαχείριση απορριμμάτων. Είμαστε ο πρώτος διαδημοτικός σύνδεσμος στην Ελλάδα που κατέθεσε πρόταση και έχει ολοκληρωμένο σχεδιασμό για το μέλλον, με την μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ, ώστε να θάβεται στην Βλαχομάνδρα μόνο ένα μικρό ποσοστό υπολειμάτων από τα απορρίμματα. Ο τόπος μας είναι πεντακάθαρος με την μάχη που δίνει καθημερινά η Υπηρεσία καθαριότητας. Η ανακύκλωση προχωρά προσθέτοντας και την κομποστοποίηση, με στόχο την μείωση των σκουπιδιών.
« Ήμουνα νιός και γέρασα» ακούγοντας για την αναβάθμιση των παζαριών. Επιτέλους επειδή υπήρξε η πολιτική βούληση και η διάθεση να πάρουμε ρίσκα για το καλό της πόλης, ο τσίγκος και η τάβλα είναι ανεπιστρεπτί παρελθόν. Όταν το χρήμα υπήρχε άφθονο, δεν περίσσευε ποτέ για την ασφαλτόστρωση του χώρου των παζαριών. Στις δύσκολες σημερινές συνθήκες, τα καταφέραμε.
Προσπαθούμε να δίνουμε άμεσες λύσεις και ταυτόχρονα να σχεδιάζουμε το μέλλον. Φαινόταν αδύνατον να μετατραπεί ο υποσταθμός της ΔΕΗ στην πλατεία Παπαχαραλάμπους σε κόμπακτ, κι όμως τα καταφέραμε. Στους επόμενους μήνες θα σβήσει άλλη μια παλιά πληγή. Για τις νεροτσουλήθρες, στην παραλία της Βαριάς προσφύγαμε, χωρίς να φοβηθούμε το ρίσκο, σε δικαστική λύση. Κερδίσαμε το πρώτο δικαστήριο και αν όλα πάνε καλά, θα ενταχθούν στον σχεδιασμό του δήμου για την επόμενη χρονιά και αφού λήξουν οριστικά οι δικαστικές εκκρεμότητες. Δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Κρατάμε καθαρό των χώρο μειώνοντας την επικινδυνότητα. Για το κολυμβητήριο ζητήσαμε να μετατραπεί σε δημοτικό κτίριο και να αποκτήσει μια ποικιλία χρήσεων. Στο παραλιακό μέτωπο η διαφορά είναι φανερή. Με απλές κινήσεις αναβαθμίσαμε τις παραλίες της Ναυπάκτου και του Αντιρρίου με τις κοινόχρηστες ομπρέλλες, τις ντουσιέρες και τα παγκάκια. Δεν κοστίζουν πολλά αλλά αξίζουν για τους πολίτες τέτοιου είδους παρεμβάσεις. Φροντίσαμε με την λειτουργία της Ιόνιας οδού, η Κάτω Βασιλική και το Κρυονέρι να έχουν γαλάζιες σημαίες. Απλό ήταν, αλλά γιατί δεν το είχε κάνει κανείς άλλος; Αυτές τις μέρες μπαίνει και το Κρυονέρι στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Ετοιμαζόμαστε έχοντας πλήρεις μελέτες για την συνένωση του Γριμπόβου με το λιμάνι με ξύλινο πεζόδρομο. Έχουμε δεσμεύσει τα απαραίτητα χρήματα στον προϋπολογισμό του 2017. Αντίστοιχα δουλεύουμε για την επέκταση της εξέδρας στο Λιμάνι, ώστε να υπάρχει δυνατότητα να σταθμεύουν τουριστικά σκάφη. Από την άλλη μεριά, στο Γρίμποβο ήδη παραδόθηκε η μελέτη χωροθέτησης τουριστικού καταφυγίου.
Η αγορά του οικοπέδου για το 3ο Δημοτικό περίμενε στην ουρά σχεδόν για μια εικοσαετία. Επιλέξαμε ένα μεγάλο οικόπεδο ώστε το κτίριο που θα γίνει σε αυτό να είναι σύγχρονο, άνετο και λειτουργικό, αυτό δηλαδή που αρμόζει στα παιδιά μας. Επίσης σχεδιάζουμε στο σχολικό συγκρότημα να λειτουργεί κλειστό γυμναστήριο που θα καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών αλλά και της ανατολικής περιοχής της πόλης μας. Η ένταξη της αποπεράτωσης του Ειδικού Σχολείου στο ΕΣΠΑ με το ποσό του 1.600.000 ΕΥΡΩ ήταν κάτι που έπρεπε να είχαν κάνει οι προηγούμενοι. Όμως είχαν μείνει στα λόγια. Ευτυχώς για την Ναύπακτο εμείς μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Γεμίσαμε τα σχολεία μας με γήπεδα και περιμένουμε την ολοκλήρωση των γηπέδων στην Γαβρολίμνη και τον Λυγιά, αφού καταφέραμε, την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά, να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότησή τους.
Σήμερα που μιλάμε έχει ξεκινήσει το έργο της στατικής στήριξης του Ειρηνοδικείου. Προχωράμε στην επικαιροποίηση και ολοκλήρωση του Γ.Π.Σ. ενώ φαίνεται να δίνεται σοβαρή λύση στο θέμα της Παλαιοπαναγιάς, άροντας και τα εμπόδια για την μελλοντική πολεοδόμησή της.
Οι απλές κινήσεις που δίνουν λύση σε χρόνια προβλήματα νομίζω ότι είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της δημοτικής αρχής. Σε αυτή την κατεύθυνση αξιοποιούμε τα μηχανήματα και το προσωπικό του δήμου. Χρόνια πολλά είχε ο δήμος να αγοράσει δικά του μηχανήματα. Σε συνθήκες οικονομικής στενότητας αγοράσαμε ήδη το πρώτο JCB και προγραμματίζουμε και άλλες αγορές. Δεν είναι μόνο οι νεροτσουλήθρες αλλά και η διάνοιξη του δρόμου στο «Στενό», οι καθαρισμοί των χειμάρρων της Βαριάς του Σκα, της Τζάβαρης που μας βοήθησαν να έχουμε τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις από τις πλημμύρες. Έτσι αναδείξαμε τον λόφο «Τσοκάρι» και μαζί με την καινούρια μάντρα στο 3ο Δημοτικό αναβαθμίσαμε την ανατολική είσοδο της πόλης. Καμαρώνω ως δήμαρχος γιατί οι επισκέπτες της πόλης, Έλληνες και ξένοι, στην διάρκεια της έκθεσης «NOSTOS expo» μου έλεγαν ότι η Ναύπακτος είναι μια από τις πιο καθαρές πόλεις που έχουν επισκεφθεί. Η διαχείριση της καθημερινότητας του πολίτη είναι ύψιστη προτεραιότητα για εμάς και νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πολλά, σε αυτό τον τομέα.
Στην κοινωνική πολιτική γίνονται σοβαρές παρεμβάσεις από τον δήμο. Το κοινωνικό μαγειρείο και το κοινωνικό παντωπολείο στηρίζουν τους συμπολίτες μας που η κρίση τους έφερε σε δυσχερή θέση. Δημιουργήθηκαν τα Κέντρα Κοινότητας για την στήριξη των ευπαθών ομάδων. Δημιουργήσαμε νέο Κ.Α.Π.Η. στον Γαλατά.  Λειτουργούν ήδη 3 νέα Κ.Δ.Α.Π. για τα παιδιά του δημοτικού σε σχολεία της πόλης και ιδρύουμε δύο ακόμη. Ειδικά τα Κ.Δ.Α.Π. είναι θεσμός που άλλοι δήμοι τον λειτουργούν εδώ καιμια πενταετία. Εμείς τα ξεκινήσαμε φέτος. Τι να κάνουμε, τρέχουμε για να συμπληρώνουμε τα κενά που άφησαν οι προηγούμενοι. Ανακαινίσαμε το Ιατρείο στο Αντίρριο, ενώ βάλαμε σε λειτουργία το βοθροφόρο του δήμου, ανακουφίζοντας εκατοντάδες οικογένειες. Άλλο ένα πρόβλημα που οι προηγούμενοι, δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να λύσουν.
Αναβαθμίσαμε την προβολή της Ναυμαχίας, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με το δίκτυο πόλεων για την Ναυμαχία της Ναυπάκτου. Δουλεύοντας στο δίκτυο για την προβολή της Ναυμαχίας και της πόλης μας, τα μελλοντικά οφέλη θα είναι πολύ σημαντικά.
Πολλή και καλή δουλειά γίνεται στην Αιτωλική Αναπτυξιακή. Στην πρόσφατη αξιολόγηση η εταιρεία βαθμολογήθηκε 8η στις 49 εταιρείες, ενώ θα διαχειριστεί το 12ο μεγαλύτερο ποσό πανελλαδικά, παρ’όλο που αναφέρεται σε μικρό πληθυσμό σε σχέση με άλλες εταιρείες. Στα νέα προγράμματα η Αιτωλική θα διαχειριστεί σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ για επενδύσεις.
Η NOSTOS είναι παιδί αυτής της δημοτικής αρχής και το μέλλον του εναλλακτικού τουρισμού. Αποφασίσαμε να γίνουμε οικοδεσπότες μιας διεθνούς έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού με σκοπό να την καθιερώσουμε και να την επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο. Η έκθεση NOSTOS expo, είναι κάτι εντελώς νέο για την Ναυπακτία. Ίσως είναι η απάντηση στο ερώτημα «πώς πρέπει να αναπτυχθεί η περιοχή μας». Η Ναυπακτία έχει όλες τις δυνατότητες να αναπτύξει εναλλακτικό τουρισμό καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, αρκεί να οργανώσει συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Έχετε ξεχωρίσει κάποιες προτεραιότητες για το επόμενο χρονικό διάστημα;
Απολύτως. Το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο στο θαλάσσιο μέτωπο. Είναι και προσωπικό μου στοίχημα να υλοποιηθεί η ξύλινη πεζογέφυρα από το Γρίμποβο έως το Λιμάνι. Έχει γίνει πολύ δουλειά μέχρι τώρα και θα το πετύχουμε. Θα συνεχίσουμε και με το αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών, ως επέκταση της εξέδρας του Λιμανιού και το παζλ θα συμπληρωθεί με το τουριστικό καταφύγιο στο Γρίμποβο, στον χώρο των Παζαριών. Ο θαλάσσιος τουρισμός είναι για μένα ύψιστη προτεραιότητα. Και έχουμε αποδείξει ότι όταν βάζουμε στόχους, έχουμε τον τρόπο να τα καταφέρνουμε.
Επίσης θα δουλέψουμε για να αναβαθμιστεί το κέντρο της πόλης. Να αναδειχθεί η καστρούπολη. Αφου πρέπει να αλλάξουμε τους αμιαντοσωλήνες ύδρευσης στο κέντρο και να τοποθετήσουμε νέο αγωγό για τα λύματα, είναι κρίμα να σκάψουμε όλο το κέντρο και να αφήσουμε από πάνω την άσφαλτο και τα μικρά πεζοδρόμια. Θα την ομορφύνουμε την πόλη μας για να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές όπως τους αξίζει.
Επίσης θέλω σε αυτή την πρώτη μου θητεία να εγκαινιάσω το νέο ΞΕΝΙΑ. Θα το προσπαθήσω όσο μπορώ.

Είστε ικανοποιημένος από την δουλειά των στελεχών σας;
Πολλά από αυτά που έγιναν, οφείλονται στην ομάδα των στελεχών της Ενωτικής Πρωτοβουλίας που δούλεψαν δίπλα μου αυτό το διάστημα. Και δεν εννοώ μόνο τους αντιδημάρχους, αλλά όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Επίσης όσους στελέχωσαν τα νομικά πρόσωπα του δήμου, την ΚΕΔΝ, τις σχολικές επιτροπές, το κοινωνικό παντοπωλείο κλπ. Έδωσα σε όλους την δυνατότητα να αυτενεργήσουν και έφεραν αποτέλεσμα. Παρακολουθώ την δουλειά τους, «μοιράζω την μπάλα», και αυτό φερνει νίκες. Αυτές τις μέρες κλείνουν 30 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ από την Ελλάδα το 1987. Πίσω από εκείνες τις νίκες, βρίσκεται η ομαδική δουλειά των παικτών, των προπονητών, των παραγόντων του μπάσκετ. Δεν είναι μόνο ο Γκάλης και ο Γιαννάκης, ούτε οι δύο τελευταίες βολές του Καμπούρη. Η ομαδική δουλειά φέρνει τα καλά αποτελέσματα. Βέβαια, ας έχουμε στο μυαλό μας ότι «έσφαλλε ο την δόξαν ονομάσας, ματαίαν». Μου αρέσει λοιπόν, που τα στελέχη μου έχουν φιλοδοξίες. Όσο αυτές υπηρετούν την ομάδα και τον τόπο μας λειτουργούν θετικά. Ο δήμος Ναυπακτίας , σε δύσκολους καιρούς, παράγει έργο γιατί γιατί δουλεύουμε πολύ και πολλοί, γιατί υπηρετούμε ένα γενικότερο σχεδιασμό, γιατί φιλοδοξούμε να είμαστε αποτελεσματικοί και γιατί αγαπάμε τον τόπο μας. Νομίζω μάλιστα, ότι αυτό το εισπράτει με θετικό τρόπο και η τοπική κοινωνία. Οι συμπολίτες μου έχουν τα μάτια τους ανοικτά και βλέπουν τι γίνεται γύρω τους. Αυτό είναι καλό. Γιατί όποιος δεν χρησιμοποιεί τα μάτια του για να βλέπει γύρω του, θα σκοντάψει και θα αναγκαστεί να τα χρησιμοποιήσει για να κλάψει.

Θεωρείτε δηλαδή πως όλα έχουν καλώς στην ομάδα σας;
Δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων. Άρα και η Ενωτική Πρωτοβουλία έχει τις αρρυθμίες της. Ο κ. Ράπτης για παράδειγμα έχει βρεθεί εκτός της ομάδας. Στον πολιτικό του σχεδιασμό δεν περιλαμβάνεται η επιτυχία της δημοτικής αρχής. Με τις κατά καιρούς δηλώσεις του, φαίνεται ότι αυτό έχει επιλέξει. Ο ίδιος δήλωνε ότι δεν έχει ούτε  ένα δευτερόλεπτο ακόμη να μας διαθέσει. Η παρουσία του δε, στα τελευταία δημοτικά συμβούλια, επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.Τον ευχαριστώ λοιπόν για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα για τον δήμο και του εύχομαι καλή πορεία από εδώ και πέρα. Ελπίζω οι φιλοδοξίες του να μην τον οδηγήσουν να λειτουργήσει σε βάρος του δήμου. Βέβαια οι συμπολίτες μας τον εξέλεξαν ως μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Στην θέση του θα ακολουθούσα το παράδειγμα του κ. Κοτρωνιά, ο οποίος όταν διαφοροποιήθηκε από την παράταξή του, (την προηγούμενη τετραετία), παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος.

Ποιά θα είναι η δική σας προσωπική πολιτική πορεία από εδώ και πέρα;

Η δική μου πολιτική πορεία δεν είναι και τόσο πολιτική. Να το πω αλλιώς, δεν είμαι ο κλασσικός πολιτικός. Είχα μια πορεία επαγγελματική και κοινωνική γνωστή σε όλους, και κάποια στιγμή έκανα το μεγάλο βήμα,΄γιατί ήθελα να προσφέρω στον τόπο μου. Αυτή η πόλη, οι συμπολίτες μου, μου φέρθηκαν καλά και θέλω να τους φερθώ ανάλογα. Αυτό ήταν το κίνητρο που με έφερε στο προσκήνιο. Νομίζω ότι ο απολογισμός μέχρι τώρα είναι θετικός για την πόλη. Δεν μετάνοιωσα που βρέθηκα σε αυτή την θέση. Σήμερα που μιλάμε, το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο στο να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το έργο μας. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη.  Αυτό θα είναι το βασικό στοιχείο της πολιτικής μου πορείας το επόμενο διάστημα. Επειδή όμως καταλαβαίνω ότι με ρωτάτε και για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, πρέπει να σας πω ότι είμαι υποχρεωμένος να υπερασπίσω την δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα. Άρα θα είμαι παρών και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Θέλω να δω τον τόπο μας να αλλάζει πορεία. Θέλω να δω την Ναύπακτο εκεί που της αξίζει. Οφείλω να είμαι σαφής. Έχουν γίνει πολλά και αυτά μας άνοιξαν την όρεξη για να συνεχίσουμε και στο μέλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ