Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Στα 11,50 ευρώ το κόστος των διοδίων από τις 10 Ιούλη στη διαδρομή Ελευσίνα – Πάτρα

Ποσό 11,50 ευρώ θα πρέπει να πληρώνει ο οδηγός ΙΧ που διανύει την Εθνικό Οδό από την Ελευσίνα έως την Πάτρα καθώς από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 9 προς Δευτέρα 10 Ιούλη 2017 ανοίγει ο νέος κόμβος Ζευγολατιού και παράλληλα τίθεται σε ισχύ το σύστημα διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Ολυμπίας Οδού ΑΕ», που εκμεταλλεύεται τα διόδια, «η μετάβαση στο νέο σύστημα θα γίνει σταδιακά, αρχής γενομένης από το τμήμα Κόρινθος – Ξυλόκαστρο, όπου:

– η χρέωση στον υφιστάμενο μετωπικό σταθμό του Κιάτου θα γίνεται και στις δύο κατευθύνσεις 

– ξεκινάει η λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων στον Κόμβο Ζευγολατιού (χρέωση από/ προς Αθήνα) και στον κόμβο Κιάτου (χρέωση από/προς Πάτρα)».

Η εταιρεία αναφέρει πως «στο τμήμα Ελευσίνα – Κόρινθος δεν υπάρχει καμία αλλαγή, ενώ στο επόμενο διάστημα με την πλήρη εφαρμογή του νέου συστήματος διοδίων (και στο τμήμα Ξυλόκαστρο – Πάτρα) το συνολικό κόστος του διοδίου για τα επιβατικά αυτοκίνητα για το σύνολο των 202 χλμ. (Ελευσίνα – Πάτρα) θα είναι 11,50 ευρώ».

(902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ