Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Ακύρωση του έργου «Ανάπλαση πλατείας Φυτειών» από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίου η απόφαση 107/2017 του Δήμου Ξηρομέρου, που αφορούσε την παράταση προθεσμίας εκτέλεσης... του έργου «Ανάπλαση πλατείας Φυτειών».
Αιτία της ακυρώσεως, ότι δεν λήφθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο γνώμη της Διευθύνουσας Υπηρεσίας (Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου), για την αιτούμενη από τον ανάδοχο παράταση εργασιών έως τις 30.3.2017 και ήρθε εκ των υστέρων μέσα στον Ιούλιο το Δημοτικό Συμβούλιο να δώσει παράταση έως 31.12.2017.
Ακούστε εδώ τη σχετική συζήτηση του θέματος και την απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο
Δείτε εδώ την ακύρωση της απόφασης.
mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ