Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ράπτης - Φωτάκης: Κατήφορος Δημοτικού Συμβουλίου

Ένα ακόμη γεγονός για τον κατήφορο που έχει πάρει το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου ήταν το επεισόδιο ανάμεσα στον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μοσχολιού Θ. Ράπτη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Β. Φωτάκη χθες το βράδυ (28-8-2017) κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ.
Κατά τη συζήτηση του θέματος σχετικά με την ονοματοδοσία οδών, που προηγήθηκε στη διαδικασία παρά το γεγονός ότι ήταν από... τα τελευταία θέματα της ημερήσιας διάταξης, ο Θ. Ράπτης απεκάλεσε τον πρόεδρο του Σώματος «βλάκα» σε μια συνέχεια αντιπαραθέσεων και προσωπικών αντεγκλήσεων. 
Ο Β. Φωτάκης διέκοψε τη συνεδρίαση και ζήτησε την καταδίκη της στάσης του Θ. Ράπτη που στο μεταξύ είχε αποχωρήσει προσωρινά από το Προεδρείο. 
Σχολίασε μάλιστα την προσβλητική επίθεση του Θ. Ράπτη λέγοντας πως «μάλλον περνά την κλιμακτήριο της εποχής του» ενώ άφησε να εννοηθεί πως ο δημοτικός σύμβουλος θα κληθεί να αποδείξει τους χαρακτηρισμούς του στα δικαστήρια…
Με πληροφορίες απο το http://www.agrinioculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ