Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου έγινε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 4ο Δημοτικό σχολείο Αγρινίου. 

Ο κ. Παπαναστασίου ευχήθηκε καλή χρονιά στους μαθητές και τους δασκάλους και αναφέρθηκε στην ανακαίνιση του κτιρίου:
«Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος που σήμερα βρίσκομαι σε αυτόν εδώ τον χώρο. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια μέσα στο καλοκαίρι για να παραδώσουμε το σχολείο στους μαθητές μας. Κοιτάζω τα παιδιά και βλέπω τη χαρά στα μάτια τους. 
Το 4ο Δημοτικό σχολείο είναι το αρχαιότερο της πόλης με μεγάλη παράδοση. Στεκόμαστε στην αυλή του γνωρίζοντας ότι εδώ έχουν παίξει γενιές Αγρινιωτών. Προχωρήσαμε σε ανακαίνιση με σεβασμό αλλά και θέληση να το αποδώσουμε σε αυτά τα παιδιά όπως τους αξίζει. Και αφήνω τους πολέμιους αυτής της προσπάθειας στην κρίση σας. Αν δεν τολμήσεις να πάρεις αποφάσεις δεν προχωράς. Και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε στα παιδιά μας. Να παλεύουν και να δημιουργούν. Γιατί μόνο έτσι θα έχουν καλύτερο μέλλον και αύριο. Θέλω να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράστασή τον Διευθυντή Κώστα Λιάτσο και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. 

Την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου Στ. Παππά και βέβαια τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστο Κολοβό.
Εύχομαι καλή δημιουργική χρονιά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και δύναμη στους γονείς».
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ