Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Οι πλειστηριασμοί εξακολουθούν, εξακολουθούμε ν’ αντιστεκόμαστε!

Για μια ακόμα εβδομάδα στα δικαστήρια των πόλεων όλης της επικράτειας συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί λαϊκών περιουσιών από τις τράπεζες, με την ίδια ένταση που έχουμε γνωρίσει στα μνημονιακά χρόνια.
Όλοι γνωρίζουμε ότι, με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των άλλων μνημονιακών δυνάμεων, τα κόκκινα δάνεια έχουν εκχωρηθεί από τις.... τράπεζες στα Φαντς (funds) στο 3% του ύψους τους χωρίς να προταθεί κάποια αντίστοιχη συνεννόηση για τακτοποίηση με τους οφειλέτες. Αυτό σημαίνει ότι οι οφειλέτες καλούνται να πληρώσουν το 100% για δάνεια που έχουν «κουρευτεί» κατά 97% και αυτή τη διαφορά την καρπούνται τα τοκογλυφικά funds! Έτσι λοιπόν τα faunds θησαυρίζουν είτε εισπράττοντας τεράστια ποσά κατ’ ευθείαν απ’ τους δανειολήπτες, είτε από την εκποίηση των πλειστηριασμένων ακινήτων. Να σημειωθεί ότι πολλά δάνεια έχουν πληρωθεί κατά μεγάλο τους μέρος.

Επειδή το Δημόσιο χρέος χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται για τη σύνθλιψη της χώρας στη μέγγενη των τοκογλύφων, επιδιώκεται και επιτυγχάνεται, μέσω της ανελέητης φορολογίας των λαϊκών στρωμάτων αλλά και της αποδιάρθρωσης της οικονομίας, η γενίκευσή του (χρέους) και σε ιδιωτικό χρέος κυρίως προς τις τράπεζες που ταΐζονται απ’ τον κρατικό κορβανά με τις περίφημες ανακεφαλαιώσεις.

Ο χειμαζόμενος πολίτης πληρώνει την εφορία για να ευημερούν οι τράπεζες, και καλείται να πληρώνει τα funds που παράνομα και σκανδαλωδώς τους έχουν παραχωρηθεί τσάμπα τα κόκκινα δάνεια απ’ τις τράπεζες.

Έτσι οι πλειστηριασμοί της λαϊκής περιουσίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και στην πρώτη κατοικία, παρά τις συνηθισμένες πια υποκριτικές διαψεύσεις της κυβέρνησης. Όλοι το ξέρουν πως η κυβέρνηση με πρωτοφανή αναισθησία υλοποιεί τις διαψεύσεις της, υλοποιεί ανηλεώς την εξαθλίωση των Ελλήνων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Αιτωλ/νίας καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες και τις συλλογικότητες αλληλεγγύης του Νομού την Τετάρτη 11 Οκτώβρη 2017, ώρα 15:00, στα δικαστήρια του Αγρινίου, να αντισταθούμε στα τοκογλυφικά γεράκια των τραπεζών και των funds, για αποτρέψουμε και αυτή τη φορά πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας, για να προστατέψουμε και να ανακουφίσουμε συμπολίτες που τους παίρνουν το σπίτι!

Οι πολίτες γνωρίζουν ποιες είναι οι μνημονιακές δυνάμεις που τον οδηγούν στον όλεθρο, γνωρίζουν και ποια είναι η κυβέρνηση που επιταχύνει την ολοκληρωτική τραγωδία της χώρας. Γνωρίζουν επίσης οι πολίτες και ποιες πολιτικές δυνάμεις υπερασπίζονται τους αδύναμους, τους κατατρεγμένους και τα λαϊκά στρώματα, που βάλλονται λυσσαλέα απ’ τις μνημονιακές πολιτικές!

Σήμερα είναι αυταπόδεικτο, πως επιβάλλεται, πέρα από της διαγραφή του ασήκωτου και μη βιώσιμου δημόσιου χρέους και σεισάχθεια(διαγραφή) των ιδιωτικών χρεών των Ελλήνων πολιτών, για να αποφύγει η χώρα την άβυσσο, να αναπνεύσει η οικονομία και να υπάρξει προοπτική για την Ελληνική κοινωνία!

Να αντισταθούμε στους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας!

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ