Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη

Πριν λίγο
Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, άγνωστοι πυροβόλισαν κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω... από τα γραφεία του κόμματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε από την οδό Ζωοδόχου Πηγής από δύο άνδρες με μαύρα ρούχα και κουκούλες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί και μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τρεις κάλυκες πυροβόλου όπλου με τις αρχές να ερευνούν τον τύπο του όπλου που χρησιμοποιήθηκε.
Σημειώνεται ότι οι αρχές πιστεύουν πως οι πυροβολισμοί προήλθαν από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις και είχαν στόχο τον φρουρό των γραφείων.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης, τόνισε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ πως «τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέθηκαν επίθεση και είναι ευτύχημα το ότι δεν έχουμε θρηνήσει ζωές. Επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να μπει μία σειρά στην ασφάλεια των Ελλήνων Πολιτών. Ακούσαμε πυροβολισμούς και ενημερωθήκαμε αρμοδίως από την ασφάλεια που βρίσκεται επιτόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ