Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟ ΧΟΥΝΤΗ & Δ. ΣΑΡΑΦΙΑΝΟ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν απόψε (Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017) ο Ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής, όπως και το μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος Δημήτρης Σαραφιανός, έτσι ώστε να μιλήσουν για...
την εναλλακτική πρότασή της Λ.Α.Ε. για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση καθώς και για του πλειστηριασμούς.

Στις δηλώσεις του ο Ευρωβουλευτής κ. Νίκος Χουντής ανέφερε ότι «υπάρχει εναλλακτική λύση για την έξοδο της χώρας από τα δεινά, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, και είναι η πρόταση που έχει καταθέσει η Λαϊκή Ενότητα και όσο περνάει ο καιρός βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Πρέπει να βγούμε από τα μνημόνια να αντιμετωπίσουμε το θέμα του χρέους και πρέπει η χώρα να μπει σε αναπτυξιακή πορεία. Και όλα αυτά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και χρειάζεται ρήξη με την ευρωζώνη και την ΕΕ».
Ο κ. Χουντής σε ερώτηση στο κατα πόσο οι εκλογές είναι η λύση υποστήριξε ότι «οι εκλογές μπορεί να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων και μπορεί να αποτελέσουν τη λύση, αρκεί να υπάρξει αύξηση των αριστερών και αντιμνημονιακές οι οποίες είναι αυτές που μπορούν να εφαρμόσουν την εναλλακτική πολιτική.
Ο κ. Δημήτρης Σαραφιανός, μέλος Π.Γ. ΛΑΕ αναφέρθηκε στα «ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ