Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Άγιοι Ανάργυροι: Ο μοιραίος καβγάς και οι οκτώ σφαίρες που έγραψαν την οικογενειακή τραγωδία

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε περίπου στις 2 ξημερώματα στους Αγίους Αναργύρους. Ο 46χρονος αστυνομικός σκότωσε τη 49χρονη σύζυγό του, την πεθερά και την.....
4χρονη κόρη του, πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Στον τόπο του εγκλήματος που συγκλονίζει το πανελλήνιο βρέθηκαν επτά κάλυκες από τις σφαίρες του αρχιφύλακα Χρήστου Ζαπαντιώτη με καταγωγή από τον Βάλτο Αιτωλ/νιας.
Το πρώτο θύμα του 46χρονου ήταν η σύζυγός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να κυνήγησε την άτυχη γυναίκα, προτού την εκτελέσει εξ επαφής με τρεις σφαίρες. Στη συνέχεια, πυροβόλησε με δύο σφαίρες την πεθερά του, ενώ με μία σφαίρα έκοψε το νήμα της ζωής του 4χρονου παιδιού του. Γονάτισε δίπλα στο νεκρό κοριτσάκι του και με το ίδιο όπλο, αυτοκτόνησε.
Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την οικογενειακή τραγωδία λυγίζουν και τους πλέον σκληρούς. Όλα τα θύματα φορούσαν πυτζάμες.
Τα αίτια της τραγωδίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από καταθέσεις συγγενών ήταν για κληρονομικά θέματα. Η πεθερά ζούσε στον κάτω όροφο της πολυκατοικίας και ο 46χρονος ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι, προκειμένου να μεταφερθεί στο χώρο το ιατρείο της συζύγου του, έτσι ώστε να μην πληρώνει ενοίκιο.
Σε αυτό διαφωνούσαν, τόσο η σύζυγός του, όσο και η πεθερά του και μία διαμάχη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα πιθανότατα άναψε το φιτίλι.
Ρεπορτάζ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ