Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Ο θυελλώδης παράνομος έρωτας και η λογομαχία με τη σύζυγο του γιατρού

Ένας θυελλώδης παράνομος έρωτας, μια σύζυγος, ένας μεγαλογιατρός και η 44χρονη είναι οι πρωταγωνιστές ενός δράματος που κατέληξε στο θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, της τρίτεκνης μητέρας που βρέθηκε νεκρή μέσα...
στο αυτοκίνητό της χθες, σε Περιοχή του παραλίμνιου δρόμου Κάτω Μυρτιάς-Μακρυνίας Τριχωνίδας στη θέση κάτω Μυρτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ειρήνη Λαγούδη, είχε ερωτευτεί παράφορα έναν μεγαλογιατρό της περιοχής, με τον οποίο είχε συνάψει ερωτική σχέση. Μια σχέση που κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό από συγγενείς και φίλους, αφού ο γιατρός ήταν παντρεμένος και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να διαταράξει την οικογενειακή του γαλήνη. Στο πρόσωπο όμως της 44χρονης βρήκε τον χαμένο έρωτα τον οποίο έζησε με πάθος, μέχρι που εκείνη έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παράνομο ζευγάρι βρισκόταν αρκετά συχνά, ζώντας τον έρωτά του.
Την Πέμπτη πριν από τα Φώτα, η 44χρονη, τυφλωμένη από αγάπη για τον γιατρό, αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τη σχέση αυτή ως ερωμένη και πήρε την απόφαση να μιλήσει στη σύζυγο του άνδρα που αγαπούσε. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας πήρε τηλέφωνο τη σύζυγο του γιατρού και χωρίς πολλές κουβέντες της αποκάλυψε την σχέση που είχε συνάψει εδώ και καιρό με τον σύζυγό της και της ζήτησε να τον χωρίσει για να τον παντρευτεί εκείνη.

Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, η απατημένη γυναίκα της ζητούσε εξηγήσεις και υπήρξε έντονη τηλεφωνική λογομαχία. Λίγο αργότερα, μόλις ο γιατρός επέστρεψε σπίτι του, ξέσπασε μεγάλος καβγάς, με τη γυναίκα του να του λέει για το τηλεφώνημα της ερωμένης του. Ο γιατρός μη θέλοντας να διαλύσει την οικογένειά του, αποφάσισε να φύγουν αρχικά για τον Πύργο, τόπο καταγωγής της συζύγου του.

Στον Πύργο ο γιατρός έμεινε για λίγες ώρες και επέστρεψε στο Μεσολόγγι, χωρίς τη γυναίκα του, για να συναντηθεί με την 44χρονη. Στο ραντεβού τους, ο γιατρός εμφανίστηκε αποφασισμένος και της ζήτησε να χωρίσουν.

Τότε η Ειρήνη Λαγούδη, που είχε πιστέψει στον έρωτα αυτόν, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι, ενώ ρωτούσε επίμονα το γιατρό για αυτή του την απόφαση. Εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, της εξήγησε ότι πέραν της ερωτικής σχέσης δεν θα μπορούσε ποτέ να της προσφέρει την αγάπη και τη θαλπωρή της συζυγικής στέγης και πως σε καμία περίπτωση δεν θα χώριζε από τη γυναίκα του.

Για το τι έγινε στη συνέχεια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, τουλάχιστον προς το παρόν. Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί επίσημα από τον αδερφό της. Πριν από τρία χρόνια είχε χάσει τον σύζυγό της από ανίατη ασθένεια. Εκείνος ήταν γαιοκτήμονας και όλα έδειχναν πως μέλημα της γυναίκας ήταν η ανατροφή των παιδιών της. Τα ίχνη της χάθηκαν το περασμένο Σάββατο, ανήμερα των Φώτων, γύρω στις 12 το μεσημέρι. Το πτώμα της 44χρονης, ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες, την Δευτέρα. Η σορός της βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. αυτοκινήτου της, που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Φοτμού στο Θέρμο στην Τριχωνίδα, σε απόσταση περίπου 1,5 ώρας από το σπίτι της, ενώ έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή κ. Ανδρέα Γκότση, είναι πως η γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Από τις αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε πως πριν η Ειρήνη Λαγούδη πεθάνει, έστειλε δυο γραπτά μηνύματα (SMS) ένα με αποδέκτη συγγενικό της πρόσωπο και ένα στον μεγάλο της έρωτα, τον γιατρό. Από το συγγενικό της πρόσωπο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντάς του μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς, ενώ στον γιατρό έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ