Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Δήλωση Ν. Φαρμάκη για την αύξηση της στάθμης της Λυσιμαχείας στον "Οικισμό Συκιάς"

ΔΗΛΩΣΗ 

Με αφορμή την αύξηση της στάθμης της λίμνης Λυσιμαχείας λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων, ο περιφερειακός σύμβουλος της Π.Δ.Ε, Νεκτάριος Φαρμάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Οικισμός Συκιάς στη λίμνη Λυσιμαχεία. Το νερό φτάνει πλέον δίπλα σε σπίτια και μέσα ιδιοκτησίες, απειλώντας περίπου 8.500 στρέμματα ιδιωτικής γης. Η στάθμη φέρεται να ανέρχεται στα 16,49 μ. Υπενθυμίζω ότι αν η στάθμη φτάσει στα 16,60 μ. θα πρέπει να εκκενωθεί η περιοχή λόγω αυξημένου κινδύνου πλημμύρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η βλάβη στη Διώρυγα Δ20 παραμένει....
αδιόρθωτη». 
«Αύριο προβλέπεται ισχυρή βροχόπτωση, ιδίως τις βραδινές ώρες. Αλήθεια, ποιος είναι ο τρόπος που αντιδρά στο φαινόμενο η Περιφερειακή Αρχή; Ίσως με δεήσεις να μην βρέξει για να μην ανέβει η στάθμη; Το ζήτημα της Διώρυγας και του Δίμηκου είναι από καιρό γνωστό. Αν υπάρξουν ζημιές ή κίνδυνος ζωής, οι ευθύνες πλέον θα έχουν ονοματεπώνυμο...» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ.Φαρμάκης. 

Αγρίνιο, 12-2-2018  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ